Libnet.ro
UNICEF

16:15

Detalii noi in cazul criminalului din Caracal. Ce l-a motivat sa o ucida pe Alexandra Macesanu

Playtech Playtech,
Detalii noi in cazul criminalului din Caracal. Ce l-a motivat sa o ucida pe Alexandra Macesanu

Criminalul din Caracal este acuzat oficial de omor calificat. El a recunoscut in fata anchetatorilor ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu, dupa ce a rapit-o si a violat-o. Procurorii DIICOT au anuntat ca actiunea penala pe numele lui Gheorghe Dinca a fost extinsa, el fiind acuzat initial de viol si trafic de persoane. Detalii noi . continuă pe Playtech

Petitie online in cazul criminalului din Caracal. Peste 20.000 de persoane cer reintroducerea pedepsei cu moartea

Cel putin 20. 000 de persoane au semnat o petitie online prin care cer pedeapsa cu moartea pentru criminalul din Caracal. Petitia a fost semnata in mai putin de 24 de ore de peste 20. 000 de.

Detaliu uluitor in cazul criminalului din Caracal! Ce s-a gasit pe pielea lui Gheorghe Dinca

Gheorghe Dinca a declarat ca nu o cunoaste pe Alexandra Macesanu si neaga acuzatiile aduse. Presupusul criminal s-a intors in cursul serii de 27 iulie in casa din care Alexandra a sunat disperata dupa.

Sinteza zilei. Imagini tulburatoare cu casa criminalului din Caracal filmate cu drona

Mihai Gadea a prezentat, luni, la SInteza zilei, imagini aeriene filmate cu drona ale casei principalului suspect in cazul crimelor din Caracal, Gheorghe Dinca. Sunt uluit de cat de multe lucruri am reusit.

Cati bani incaseaza avocatul criminalului din Caracal ca sa-l apere pe acesta

Criminalul din Caracal, aparat in instanta de un avocat care nu-l doreste. Ce suma primeste cel care trebuie sa-l apere in fata judecatorului? Cati bani incaseaza avocatul criminalului din Caracal? Este inuman sa aperi un criminal, adevarat, dar asa sunt legile, iar pentru avocatii aflati in asemenea postura, alesi de barouei bine, trebuie sa isi .

Al cui era, de fapt, telefonul de pe care a sunat Alexandra, victima criminalului din Caracal: anchetatorii lamuresc misterul

Alexandra Macesanu, tanara ucisa cu brutalitate intr-o locuinta din Caracal, a sunat de trei ori la 112 pentru a cere ajutor. Chiar si asa, politistii au ajuns la ea dupa 19 ore. STS si Politia Romana au dat vina unii pe altii privind localizarea apelului. Pana a fost prea tarziu. Alexandra Macesanu a fost data .

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, detalii socante despre crima din Caracal: Undeva in jurul orei 1.30 noaptea s-a putut stabili de unde s-a facut apelul la 112

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, Anca Anunta, a vorbit la Antena 3 despre cum a decurs desfasurarea procedurii judiciare in cazul crimei din Caracal. Cazul se afla sub coordonarea unui.

Raport MAI in cazul crimei din Caracal: Politistul de la 112 e primul responsabil pentru interventie

Detalii din raportul preliminar infaptuit de MAI arata ca primul responsabil pentru moartea Alexandrei este politistul de la 112 care a vorbit cu tanara. Care a fost atitudinea agentului de politie si ce a facut gresit astfel incat tanara de 15 ani sa nu poata fie salvata? Raport preliminar MAI in cazul crimei din Caracal .

Dezvaluire socanta in cazul crimelor din Caracal. Un barbat a fost dat disparut acum doi ani, in conditii similare. Vasile Gheorghe avea o suma mare de bani la momentul cand a fost vazut ultima data

Cazul crimelor din Caracal pare mult mai complicat decat este. Se pare ca inca un barbat a disparut in conditii similare, in anul 2017. Vasile Gheorghe a disparut de acasa la inceputul lunii august 2017, iar.

Calin Popescu Tariceanu, despre modul in care s-a actionat in cazul tragediei din Caracal: Anumite institutii nu-si fac treaba. Directorul STS ar trebui demis

Presedintele Senatului si al ALDE,Calin Popescu Tariceanu, a vorbit la Subiectiv despre neregulile descoperite in modul in care s-a actionat in cazul tragediei din Caracal. Rezulta.

Vecinii criminalului din Caracal: Mi-e frica sa nu aflam ca omul acesta a facut si mai multe fapte de genul

Vecinii ucigasului din Caracal au facut tot felul de declaratii cu privire la crima petrecuta in locuinta acestuia. Au existat mai multe informatii cum ca au fost vecini care au sunat la 112 pentru ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )