Libnet.ro
UNICEF

01:06

Detaliu socant despre uciderea jurnalistilor din SUA: Iubita cameramanului obligata sa priveasca imaginile ingrozitoare

Antena3 Antena3,
Detaliu socant despre uciderea jurnalistilor din SUA: Iubita cameramanului obligata sa priveasca imaginile ingrozitoare

Doi jurnalisti TV din Statele Unite ale Americii au fost impuscati mortal in timpul unei relatari LIVE din Virginia. Reporterul Alison Parker, in varsta de 24 de ani, si cameramanul Adam Ward, in varsta. continuă pe Antena3

Ucigasul jurnalistilor din SUA a murit la spital, dupa ce s-a impuscat in cap. Cine era Bryce Williams

25 - Bryce Williams, autorul atacului din Virginia, a murit la spital, dupa ce s-a impuscat in cap, incoltit fiind de politisti, informeaza mirror. co. uk. ____Bryce Williams, autorul atacului de.

Ucigasul jurnalistilor din SUA s-a impuscat in cap. Cine era Bryce Williams

Bryce Williams, autorul atacului de miercuri, din statul american Virginia, soldat cu moartea a doi jurnalisti, s-a impuscat in cap, informeaza surse oficiale, citate de mirror. co. uk. Suspectul in cazul atacului.

Imaginile groazei! Ucigasul jurnalistilor din SUA a filmat atacul si a postat totul pe Twitter VIDEO

Autorul atacului armat comis miercuri in statul american Virginia, soldat cu moartea a doi jurnalisti, a postat pe contul sau de Twitter o fotografie facuta in timpul atacului, dar si un videoclip urcat pe.

Romania, prin ochii unei jurnaliste din SUA: O tara cu frumuseti naturale nealterate

O jurnalista din SUA povesteste, intr-un articol pentru Los Angeles Times, experienta unei calatorii in Romania. Anne-Marie OConnor descrie tara noastra ca fiind un taram al turnurilor medievale.

Ce spune Serghei Lavrov despre reinnoirea relatiei cu SUA

Rusia primeste semnale din SUA privind restabilirea canalelor de cooperare si nu intentioneaza sa cocheteze si sa refuze dialogul, a declarat luni ministrul rus de externe, Serghei Lavrov.

TEROARE la un liceu din SUA: Un elev de 14 ani si-a AMENINTAT colegii cu o arma de foc

Un elev, in varsta de 14 ani, care detinea o arma de foc, a tinut ostatici, pentru cateva ore, zeci de colegi cateva ore, intr-o scoala din Statele Unite ale Americii.

Situatie dramatica la bursa din SUA. Actiunile celei mai valoroase companii din lume s-au prabusit

Bursa din Statele Unite a deschis in scadere puternica, indicele Nasdaq fiind in declin cu peste 5%, si a coborat la minimul incepind cu luna octombrie, dupa ce declinul inregistrat luni pe bursa din China a.

Premierul si trei ministri vor discuta luni cu sindicalistii despre majorarea salariilor din Educatie

Propunerile de majorare a salariilor din educatie ar urma sa fie discutate luni, la Guvern, intr-o intalnire la care sunt asteptati sa participe reprezentanti ai sindicatelor, premierul Victor Ponta si ministrii Educatiei, Finantelor si Muncii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )