Libnet.ro
UNICEF

09:15

Un detinut de la Penitenciarul Jilava cautat de politie, mai multe ore, dupa ce a parasit punctul de lucru. El a fost gasit la familia sa

România Liberă România Liberă,
Un detinut de la Penitenciarul Jilava cautat de politie, mai multe ore, dupa ce a parasit punctul de lucru. El a fost gasit la familia sa

Politia cauta, luni seara, un detinut de la Penitenciarul Jilava, dupa ce acesta a parasit, luni dupa-amiaza, punctul de lucru, a anuntat purtatorul de cuvant al institutiei, Cristian Micu. continuă pe România Liberă

Un detinut de la Penitenciarul Jilava este cautat de politie, dupa ce a parasit punctul de lucru

Politia cauta, luni seara, un detinut de la Penitenciarul Jilava, dupa ce acesta a parasit, luni dupa-amiaza, punctul de lucru, a anuntat purtatorul de cuvant al institutiei, Cristian Micu.

Un sindicat al gardienilor din puscarii reclama suspiciuni de frauda la concursul pentru mai multe functii din Penitenciarul Aiud

Sindicatul Omnia din ANP reclama nereguli la proba sportiva a concursului de admitere pentru mai multe functii vacante de agent la Penitenciarul Aiud, sustinand ca sub pretextul unor erori de masuratoare, comisia prezidata de catre directorul institutiei a obligat unii participanti sa repete probele.

Inundatii pe mai multe strazi din Arad, canalizarea nu a facut fata cantitatii mari de apa

Mai multe strazi din municipiul Arad au fost inundate, luni, in conditiile in care, in urma ploilor, canalizarea nu a facut fata cantitatii mari de apa, iar in zona care leaga un cartier de centrul orasului apa depaseste 50 de centimetri, transmite Mediafax.

Presedintele Francois Hollande: Franta are nevoie de si mai multe resurse pentru a combate terorismul

Presedintele Francois Hollande: Franta are nevoie de si mai multe resurse pentru a combate terorismul .

Noaptea in care in cluburi s-a lasat tacerea. Protest neobisnuit la Londra dupa ce mai multe localuri au fost inchise

Muzica din cluburile londoneze s-a oprit la miezul noptii, pentru un minut, in semn de protest dupa ce mai multe localuri au fost inchise in ultima vreme, informeaza BBC. Protestul are loc la o.

Ancheta in judetul Dambovita dupa ce elevi de la mai multe scoli din orasul Moreni au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara (VIDEO)

Ancheta in judetul Dambovita! Autoritatile au intrat in alerta dupa ce elevi de la mai multe scoli din orasul Moreni au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara, informeaza B1.

Carlas Dreams, cele mai multe premii la Media Music Awards

Formatia Carlas Dreams a castigat cele mai multe premii - sapte, joi seara, la gala Media Music Awards, care a strans 40. 000 de fani in Piata Mare din Sibiu, informeaza Agerpres.

Dan Adamescu, scos din Penitenciarul Jilava si internat sub paza intr-un spital

Dan Adamescu a fost internat sub paza, in urma cu o saptamana, intr-un spital civil, a declarat sambata Cristian Micu, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Jilava, unde executa pedeapsa, in regim semideschis, omul de afaceri condamnat la patru ani.

Dan Adamescu, scos din Penitenciarul Jilava si internat sub paza intr-un spital

Dan Adamescu a fost internat sub paza, in urma cu o saptamana, intr-un spital civil, a declarat sambata pentru News. ro Cristian Micu, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Jilava, unde executa pedeapsa, in regim semideschis, omul de afaceri condamnat la patru ani si patru luni de inchisoare pentru mituirea unor judecatori.

Inundatie de proportii pe o strada principala a Brailei. Mai multe masini au ramas blocate in puhoaie, iar o soferita a fost scoasa de pompieri din habitaclu

Precipitatiile abundente din cursul noptii de duminica spre luni, la care s-a adaugat si o pana de curent, au provocat o puternica inundatie pe Sos. Ramnicu Sarat din municipiul Braila, sub un pod de cale ferata, pe o portiune unde strada are o cota mai joasa. Explicatia oficiala oferita de autoritati a fost ca lipsa de curent a determinat oprirea pompelor care ar fi trebuit sa impinga apa spre canalul colector.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )