Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dezastru pentru FCSB. A fost eliminata din Cupa Romaniei de o echipa codasa

Antena3 Antena3,
Dezastru pentru FCSB. A fost eliminata din Cupa Romaniei de o echipa codasa

Dunarea Calarasi - FCSB 2-1. A doua surpriza a zilei. Echipa lui Dica a fost eliminata din Cupa Romaniei. Vom reveni cu amanunte. continuă pe Antena3

Rusine colosala pentru Dinamo. A fost eliminata din Cupa Romaniei de o echipa din liga a III-a

Dinamo Bucuresti a fost eliminata din Cupa Romaniei de formatia de liga a treia AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, care s-a impus cu scorul de 6-5, la loviturile de departajare, joi seara, la Miercurea Ciuc, in.

Rednic si-a varsat nervii pe jucatori dupa ce DINAMO a fost eliminata din Cupa Romaniei: Luati bani degeaba!

Eliminarea echipei Dinamo in optimile Cupei Romaniei l-a scos din sarite pe Mircea Rednic. in ultimele minute ale partidei antrenorul s-a agitat nervos pe banca. La un moment dat, a urlat catre jucatorii sai:.

Dinamo, rusine istorica! Echipa lui Mircea Rednic a fost eliminata din Cupa Romaniei de o formatie din liga a III-a, dupa o desfasurare de meci halucinanta

Dinamo continua sa se zbata in cea mai neagra perioada din istoria clubului si a bifat o noua contraperformanta de neimaginat.

Miercurea Ciuc o elimina pe Dinamo din Cupa Romaniei la 11 metri. Finalul a fost unul ireal demn de un scenariu de film!

Surpriza de proportii, joi seara, in optimile de finala ale Cupei Romaniei la partida dintre AFK Csikszereda Miercurea Ciuc si Dinamo, meci transat de gazde la loteria loviturilor de la 11 metri.

Un fost mijlocas din Liga 1, probleme mari cu legea. A ajuns dupa gratii

Tiberiu Serban 41 de ani), fost fotbalist din Liga I, a ajuns la inchisoare dupa ce a incalcat legea de nenumarate ori. Initial fusese plasat in arest la domiciliu, dar nu a respectat decizia si a iesit pe.

VIDEO Meci halucinant in Cupa Romaniei: U Cluj - Astra era 3-0 in minutul 8. Apoi, a urmat o nebunie totala

Cei care s-au hotarat sa urmareasca fie din stadion, fie din fata televizoarelor partida de pe Cluj Arena au facut o alegere extrem de inspirata.

Anunt BOMBA pentru soferii romani: Schimbarea din Codul Rutier de care nimeni nu avea habar! Da, acum e in vigoare...

De la 1 octombrie a intrat in vigoare noi prevederi privind codul rutier. O schimbare majora este cea a platii amenzilor. Astfel, de acum, amenzile contraventionale pot fi platite la jumatate din minimul.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )