Libnet.ro
UNICEF

22:45

Dezbatere publica pe tema eliminarii taxei radio-tv: Klaus Iohannis critica Parlamentul pentru graba cu care a aprobat masura (VIDEO)

B1 B1,
Dezbatere publica pe tema eliminarii taxei radio-tv: Klaus Iohannis critica Parlamentul pentru graba cu care a aprobat masura (VIDEO)

Klaus Iohannis sustine mentinerea taxei radio-tv. Prezent la o dezbatere pe acest subiect, seful statului a recunoscut ca in Romania sunt prea multe taxe, dar ca nu poate fi de acord cu eliminarea celei. continuă pe B1

Iohannis participa la o dezbatere despre eliminarea taxei radio-tv

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la Biblioteca Nationala a Romaniei, la dezbaterea Eliminarea taxei radio-tv - sprijin sau amenintare a misiunii societatilor publice de radio si televiziune?, conform unui anunt al Administratiei Prezidentiale.

Iohannis participa joi la o dezbatere cu privire la eliminarea taxei radio-tv

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi, la Biblioteca Nationala a Romaniei, la dezbaterea Eliminarea taxei radio-tv - sprijin sau amenintare a misiunii societatilor publice de radio si televiziune?, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Liviu Dragnea i-a trimis presedintelui Iohannis o scrisoare in care ii reproseaza ca nu l-a invitat la dezbaterea despre eliminarea taxei radio-tv

Seful PSD, Liviu Dragnea, i-a trimis, joi, o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis, in care isi manifesta nemultumirea privind faptul ca nu a fost invitat la dezbaterea Eliminarea taxei radio-tv - sprijin sau amenintare a misiunii societatilor publice de radio si televiziune?, care a avut loc la Biblioteca Nationala a Romaniei.

Iohannis spune ca ar fi promulgat legea eliminarii celor 102 taxe, daca nu ar fi inclus si taxa radio - tv

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca el ar fi promulgat legea prin care sunt anulate 102 taxe nefiscale, lege recent adoptata, daca acest act normativ nu ar fi vizat si eliminarea taxei radio-tv.

Dragnea, scrisoare catre Iohannis:Regret ca Presedintia nu l-a invitat si pe initiatorul legii la dezbaterea pe taxa radio-tv. Prezentanti si argumentele mele

Presedintele PSD Liviu Dragnea i-a transmis o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis, in care se arata deranjat de faptul ca Presedintia nu l-a invitat, in calitate de initiator al legii celor 102 taxe eliminate, la dezbaterea privind scoaterea taxei radio-TV.

Iohannis: Daca nu ar fi vizat taxa radio-TV, as fi promulgat legea privind eliminarea celor 102 taxe

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la o dezbatere, ca ar fi promulgat legea prin care sunt anulate 102 taxe nefiscale, recent adoptata, daca nu ar fi cuprins si eliminarea taxei radio-TV, seful statului criticand Parlamentul pentru ca nu a dezbatut aceasta din urma chestiune.

Standardele minimale obligatorii pentru obtinerea calitatii de conducator de doctorat si a titlurilor universitare, puse in dezbatere publica

Ministerul Educatiei a lansat in dezbatere publica propunerile de standarde minimale necesare si obligatorii pentru conferirea calitatii de conducator de doctorat si a atestatului de abilitare. Totodata, sunt pus ein dezbatere standardele minimale pe care o persoana trebuie sa le indeplineasca pentru a putea participa la concursurile pentru ocuparea functiilor didactice universitare de conferentiar universitar, profesor universitar si pentru acordarea gradelor profesionale de cercetator stiintific I si II.

Vlad Voiculescu: Legea vaccinarii este gata si va fi pusa in dezbatere publica foarte curand

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, joi, ca Legea vaccinarii este gata si va fi pusa in dezbatere publica foarte curand, el precizand ca in acest moment sunt stocuri pentru toate vaccinurile.

Ministerul Educatiei lanseaza in dezbatere publica criteriile obligatorii pentru obtinerea titlurilor universitare si calitatii de conducator de doctorat

Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice lanseaza in dezbatere publica, in perioada 9 - 20 noiembrie, propunerile de criterii potrivit carora profesorii universitari ar putea deveni conducatori de doctorat. in acelasi timp, sunt supuse dezbaterii publice si standardele pentru participarea la concursurile pentru ocuparea functiilor de profesor, conferentiar si pentru acordarea gradelor profesionale de cercetator stiintific.

Seful Radio Romania: Sper sa nu fie ultimul targ Gaudeamus

Presedintele director-general al Societatii Romane de Radio SRR), Ovidiu Miculescu, a declarat, miercuri, la conferinta de presa dedicata Targului de Carte Gaudeamus ca spera ca aceasta a 23-a editie sa nu fie ultima, in contextul eliminarii taxei Radio-TV, in care unii politicieni incearca sa ne treaca strada cu forta, impotriva vointei noastre si a bunei practici europene, relateaza News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )