Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deziluzia optica. Mai bine bogat decat comunist

Antena3 Antena3,
Deziluzia optica. Mai bine bogat decat comunist

Mai bine bogat decat comunist. Dupa ce in 1990 spunea ca mai bine e mort decat comunist, Marian Munteanu a ajuns candidat la presedintie din partea PUNR-PNR, partidul lui Virgil Magureanu, caci odata cu. continuă pe Antena3

Deziluzia optica: Mai bine bogat decat comunist

Dupa ce, in 90, spunea ca mai bine e mort decat comunist, Marian Munteanu a ajuns, la un moment dat, candidat la presedintie din partea PUNR - PNR partidul lui Virgil Magureanu. Caci, odata cu.

Medic stabilit in Franta: Ranitii din Colectiv nu ar fi fost tratati mai bine in strainate

Un medic roman, stabilit in Franta, dar care s-a intors in Romania pentru a ajuta ranitii din Colectiv, a sustinut ca victimele nu ar fi fost tratate mai bine nici in Franta, nici in Belgia.

Medicul Ciprian Isacu, stabilit in Franta, despre prestatia medicilor romani in cazul tragediei Colectiv: Jos palaria, nu ar fi fost tratati mai bine nici in Franta, nici in Belgia

Medicul roman Ciprian Isacu, sef al Sectiei de arsi de la Centrul Spitalicesc Universitar din Bordeaux, care a participat la eforturile de salvare a ranitilor din incendiul devastator din clubul Colectiv, a avut luni cuvinte de apreciere la adresa colegilor romani: Jos palaria pentru ceea ce am vazut, pacientii nu ar fi fost tratati mai bine nici in Franta, nici in Belgia. Probabil vom mai transfera pacienti in strainatate pentru ca am vazut oameni epuizati medici, asistente - n. red. ) si sa le mai usuram munca.

Forbes: Katy Perry, cea mai bine platita cantareata din lume

Exista o rivalitate intre Katy Perry si Taylor Swift. Iar ea va continua si dupa asta. Fosta sotie a lui Russell Brand a fost numita cea mai bine platita cantareata de catre revista Forbes.

Deziluzia optica: Ia de la Basescu!

Iata ca zvonurile potrivit carora Basescu ar merge la restaurant doar ca sa bea sunt nefondate, el si mananca. Bine, nu sunt sigur daca chiar covrigei cu vin, Basescu pare mai degraba amator de vin cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )