Libnet.ro
UNICEF

12:45

Medic stabilit in Franta: Ranitii din Colectiv nu ar fi fost tratati mai bine in strainate

România Liberă România Liberă,
Medic stabilit in Franta: Ranitii din Colectiv nu ar fi fost tratati mai bine in strainate

Un medic roman, stabilit in Franta, dar care s-a intors in Romania pentru a ajuta ranitii din Colectiv, a sustinut ca victimele nu ar fi fost tratate mai bine nici in Franta, nici in Belgia. continuă pe România Liberă

FOTO. Arafat, detalii despre transportul ranitii din Colectiv care au murit in Olanda

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, sambata, ca cei doi raniti in urma incendiului din Colectiv, care au murti dupa ce au fost transportati in Olanda, erau OK cand au ajuns la spitalul din Bruxelles. insa, dupa aceea, starea lor s-a agravat si au intrat in spot cardiac.

Vesti bune de la Spitalul Militar: Toti ranitii din Colectiv sunt constienti si stabili

Medicii de la Spitalul Militar au anuntat ca toti ranitii in incendiul din clubul Colectiv sunt constienti, au o stare stabila si evolutia lor este tinuta sub control.

Cimpeanu anunta noi ajutoare straine pentru ranitii din Colectiv, la opt zile de la tragedie

Premierul interimar Sorin Cimpeanu a declarat, sambata, intr-o sedinta de Guvern, ca dintre ranitii in urma incendiului din clubul Colectiv, 48 se afla in stare grava si critica.

in ce stare se afla ranitii din Colectiv, dupa o saptamana de la tragedie

In spitalele din Capitala sunt internate in continuare, vineri, 127 de persoane ranite in urma incendiului din clubul Colectiv. 65 de oameni se afla in stare critica si grava, fata de 83 in urma cu o zi.

Medicul Ciprian Isacu, stabilit in Franta, despre prestatia medicilor romani in cazul tragediei Colectiv: Jos palaria, nu ar fi fost tratati mai bine nici in Franta, nici in Belgia

Medicul roman Ciprian Isacu, sef al Sectiei de arsi de la Centrul Spitalicesc Universitar din Bordeaux, care a participat la eforturile de salvare a ranitilor din incendiul devastator din clubul Colectiv, a avut luni cuvinte de apreciere la adresa colegilor romani: Jos palaria pentru ceea ce am vazut, pacientii nu ar fi fost tratati mai bine nici in Franta, nici in Belgia. Probabil vom mai transfera pacienti in strainatate pentru ca am vazut oameni epuizati medici, asistente - n. red. ) si sa le mai usuram munca.

Echipe de medici din Franta vin in Romania ca sa participe la operarea victimelor din Colectiv

Doi medici din Franta, dintre care unul de origine romana, vin la Bucuresti ca sa ajute la interventiile chirurgicale la care vor fi supusi ranitii din Colectiv.

Tragedia din Colectiv. Mesajul unui doctor: Va rog sa aveti in continuare incredere in noi

Medicul Ina Petrescu, chirurg plastician, care a ingrijit ranitii din incendiul din Colectiv, i-a rugat pe oameni sa continue sa aiba incredere in medici si i-a asigurat ca doctorii fac tot posibilul pentru victimele din spitale.

Fotograful Catalin Ilnitchi, ranit in incendiul din Colectiv, a fost transferat in Israel

Fotograful Catalin Ilnitchi, in varsta de 30 de ani, care a fost ranit grav in incendiul din clubul Colectiv, a fost transferat duminica la spitalul Sheba - Tel Ha Shomer din Israel.

Arafat: Cei zece raniti din Colectiv au ajuns cu bine in Anglia si Norvegia

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, luni dimineata ca, toti cei 10 raniti in incendiul din Colectiv care au fost transferati duminica au ajuns cu bine in Marea Britanie si Norvegia.

Ce au declarat vedetele la concertul caritabil pentru victimile din Colectiv

Miercuri seara a fost organizat un concert caritabil in clubul Bamboo, in cadrul caruia au cantat mai multe nume cunoscute si la care au participat si vedete din showbiz. Iata ce au declarat acestia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2639 seconds )