Libnet.ro
UNICEF

13:00

DEZINFECTARE LA MISTO impotriva pestei porcine: Imagini HALUCINANTE dintr-un focar (VIDEO)

B1 B1,
DEZINFECTARE LA MISTO impotriva pestei porcine: Imagini HALUCINANTE dintr-un focar (VIDEO)

Imagini halucinante dintr-un focar al gripei porcine. Un barbat a surprins imagini cu actiunea de dezinfectare a masinilor care coboara de pe bacul din Galati, insa personalul specializat pare a nu pulveriza. continuă pe B1

Dezinfectare de ochii lumii, impotriva pestei porcine. La coborarea masinilor de pe bacul din Galati, personalul specializat pare a nu pulveriza nimic

In plina criza de pesta porcina, cu547 de focare inregistrate, un barbat a surprins imagini cu actiunea de dezinfectare a masinilor care coboara de pe bacul din Galati, unde personalul specializat pare a nu pulveriza nimic spre rotile autoturismelor.

Dezinfectare de ochii lumii, impotriva pestei porcine. La coborarea masinilor de pe bacul din Galati, personalul specializat pare a nu pulveriza nimic VIDEO

In plina criza de pesta porcina, cu547 de focare inregistrate, un barbat a surprins imagini cu actiunea de dezinfectare a masinilor care coboara de pe bacul din Galati, unde personalul specializat pare a nu pulveriza nimic spre rotile autoturismelor.

Masuri radicale pentru stoparea raspandirii pestei porcine africane: incepe vanatoarea mistretilor din Dobrogea

Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta CNSSU) a decis sa inceapa vanatoarea mistretilor din Dobrogea, porcii mistreti fiind considerati principala sursa de transmitere a pestei porcine africane.

Ciolos: Guvernul a scapat complet de sub control raspndirea pestei porcine africane

Presedintele fondator al Miscarii Romania impreuna RO+), Dacian Ciolos, a afirmat, vineri seara, intr-o postare pe Facebook, ca Guvernul a scapat complet de sub control raspandirea pestei porcine africane PPA), iar consecintele sunt extrem de grave pentru Romania, deoarece consumatorii de pe piata europeana ar putea fi pusi in pericol si isi pot pierde increderea in produsele agroalimentare romanesti, relateaza Agerpres.

Petre Daea: Nu inteleg cum intr-un complex cu o singura intrare si iesire a putut intra virusul pestei porcine

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, se intreaba cum a putut intra virusul pestei porcine intr-un complex care are o singura intrare si iesire. Ministrul a mai spus ca in momentul de fata opt judete sunt afectate, iar situatia cea mai severa este in.

Scandalul pestei porcine ia amploare. Raportul alarmant al Comisiei Europene

Raport alarmant al Comisiei Europene. Romania nu a luat anul trecut nicio masura pentru a preveni raspandirea pestei porcine africane. Oficialii europeni acuza ministerul Apelor si Padurilor ca a.

Razboiul pestei porcine, intre medicii veterinari si proprietarii de porci. Oamenii sacrifica animale, nu inteleg

Autoritatile din judetul Ialomita sunt in stare de razboi din cauza pestei porcine africane care se extinde cu rapiditate si omoara zilnic aproximativ intre 6 si 10 animale. Pana in prezent au fost confirmate 6 focare in localitatile Giurgeni, Luciu, Gura Ialomitei, Bordusani, Facaeni si Fetesti, iar aproximativ 700 de animale au fost ucise preventiv.

Decizie de ultima ora a Guvernului in incercarea de a stopa raspandirea virusului pestei porcine

Guvernul a convocat pentru miercuri comitetul national pentru combaterea bolilor pentru a autoriza masuri suplimentare in vederea combaterii virusului pestei porcine. Am avut o intalnire cu ministrii.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2945 seconds )