Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dezvaluiri explozive. Interlopi din Caracal anuntati ca urmeaza descinderi la domiciliul lor

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri explozive. Interlopi din Caracal anuntati ca urmeaza descinderi la domiciliul lor

Omul de afaceri Remus Radoi a dezvaluit, joi, la Subiectiv, cum erau facute descinderile in Caracal atunci cand sistemul trebuia sa-i protejeze pe interlopi. continuă pe Antena3

Noi detalii din ancheta crimelor din Caracal. Anchetatorii fac descinderi la o firma de taximetrie din oras

Politistii au descins joi dupa-amiazp la o firma de taximetrie din Caracal. Anchetatorii vor sa vada daca Gheorghe Dinca ar fi putut folosi un taxi in ziua in care Alexandra a sunat la 112. Oamenii.

Documente explozive despre Casa Ororilor din Caracal. Gheorghe Dinca, trei proprietati la aceeasi adresa

Antena 3 a prezentat in exclusivitate documente explozive cu locuinta ororilor din Caracal, acea locuinta unde anchetatorii au facut acele atrocitati. Pe numele lui Gheorghe Dinca sunt trei carti funciare,.

Coincidenta bizara in Politia din Caracal. Doi sefi care au fost anuntati in 24 iulie de disparitia Alexandrei, dar nu au facut nimic, si-au inaintat dosarele pentru pensionare

Coincidenta bizara in Politia din Caracal. Doi sefi, sot si sotie, care au fost anuntati in 24 iulie de disparitia Alexandrei, dar nu au facut nimic, si-au inaintat dosarele pentru.

Avocatul lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri-bomba, despre cazul Caracal: Anchetatorii au vrut sa induca presa in eroare

Bogdan Alexandru, primul avocat din oficiu al criminalului Gheorghe Dinca, a facut dezvaluiri bomba despre ancheta crimelor din Caracal. Avocatul sustine faptul ca anchetatorii au vrut sa scape de presa si ii.

Tonel Pop, noi declaratii despre cazul din Caracal: Fetele pot fi ascunse pe undeva. Pot fi plasate in strainatate

Tonel Pop a facut noi dezvaluiri cu privire la cazul crimelor din Caracal. Avocatul familiei Luizei sustine ca fetele ar putea fi in viata, iar un grup infractional le-ar ascunde. Fetele sunt cautate vii.

Sinteza zilei. Interviu exploziv: Cine l-a asasinat pe seful retelei din Caracal

Dezvaluiri de proportii, marti seara, la Sinteza zilei. Familia lui Bogdan Cocos, proxenetul din Caracal care ar fi fost ucis de un politist in penitenciarul Craiova tocmai cind voia sa-si denunte.

Sinteza zilei. Interviu exploziv: Cum a fost asasinat seful retelei din Caracal

Dezvaluiri de proportii, marti seara, la Sinteza zilei. Familia lui Bogdan Cocos, proxenetul din Caracal care ar fi fost ucis de un politist in penitenciarul Craiova tocmai cind voia sa-si denunte.

Informatie-soc in cazul crimelor din Caracal. Telefonul Luizei a fost folosit miercuri noapte

Apar informatii socante in cazul crimelor din Caracal. Se pare ca telefonul Luizei Melencu, una dintre cele doua victime ale lui Gheorghe Dinca, a fost folosit, miercuri noapte. La ora 00. 56, numarul de.

Noi detalii in cazul crimelor din Caracal! Ce a identificat scannerul performant in curtea lui Gheorghe Dinca! Cel mai negru scenariu luat in calcul de anchetatori

Cercetarile in cazul crimelor din Caracal vor continua si in cursul zilei de joidupa ce un scaner performant, pus la dispozitie de Inspectoratul de Stat in Constructii, a fost adus specialin curtea.

Tulburator. Ce a patit omul care a reclamat mafia din Caracal

Omul de afaceri Remus Radoi a afirmat, intr-un interviu exclusiv acordat Antena 3, ca a primit amenintari cu moartea dupa ce a dezvaluit complicitatile dintre anumiti politisti din Caracal si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2189 seconds )