Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dezvaluiri socante despre crima din coafor. Militarul a pregatit totul pas cu pas

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri socante despre crima din coafor. Militarul a pregatit totul pas cu pas

Militarul care si-a ucis iubita marti, intr-un coafor, si-a pregatit crima pas cu pas au dezvaluit surse din ancheta pentru Antena 3. Tanarul a cumparat arma crimei din piata prin care a. continuă pe Antena3

Dezvaluiri socante despre crima din Titu. Interviu sfasietor cu fosta sotie a militarului: Ma batea foarte rau. A vrut sa ma omoare

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, un interviu cu fosta sotie a subofiterului MApN, care si-a ucis, marti, iubita, intr-un coafor din.

Militarul care a comis crima din coafor a avut ultima testare psihologica in octombrie 2017

O crima odioasa a avut loc marti intr-un coafor din Titu. Un subofiter MApN de la o unitate militara din Dambovita si-a ucis concubina invocand faptul ca aceasta o insela. Detalii.

Fosta sotie a militarului care a comis crima din coafor, declaratii cutremuratoare. Si pe ea ar fi incercat sa o omoare. Decizia incredibila luata de victima

Fosta sotie a subofiterului MApN, care si-a injunghiat iubita mortal intr-un coafor, a declarat ca si pe ea a incercat sa o omoare, intrand peste ea cu un topor. Aceasta a facut.

VIDEO Crima de la coafor. Militarul si-a premeditat fapta: s-a dus dupa iubita lui inarmat cu un cutit si baut. Avea mai multe aventuri

Subofiterul Florin Oprea a ucis-o pe iubita sa marti dupa-amiaza, cu mai multe lovituri de cutit, intr-un coafor din Titu. Acesta a recunoscut fapta si le-a dezvaluit anchetatorilor si motivul pentru care si-a ucis iubita.

Ce a declarat ucigasul de la coafor procurorilor (VIDEO)

Apar noi informatii despre crima din coaforul din Titu. Faptasul era plutonier la o unitate militare din judetulDambovitasi a fost in trecut intr-o misiune in.

Un subofiter militar si-a injunghiat mortal iubita intr-un coafor. Motivul crimei (FOTO)

UPDATE:Apar noi informatii despre crima din coaforul din Titu. Faptasul era plutonier la o unitate militare din judetul Dambovita si a fost in trecut intr-o misiune in.

Te rog frumos sa ma lasi in pace...Florine, Florine!. Ultimele cuvinte ale tineri ucise de militar si declaratia data de martorul-cheie al crimei din coafor

Orasul Titu a fost lovit marti de o crima care a zguduit toata tara. Un subofiter de la o unitate militara din Dambovita si-a ucis din gelozie iubita intr-un coafor. Conform declaratiei unui.

Dezvaluiri incredibile despre declaratia 600: ANAF nu are aplicatie de prelucrare a datelor, iar contribuabilii urmau sa fie amendati cu pana la 1000 de lei pentru nedepunere in termen

Declaratia 600 este numele celebrului document care a starnit haos fiscal si panica in randul lumii, fiind in cele din urma prelungit termenul de depunere cel putin pana la.

42 de persoane, arestate dupa ce au publicat comentarii despre operatiunea din Siria in retelele de socializare

Politia din Turcia a arestat 42 de persoane, inclusiv un politician pro-kurd, in timpul noptii de luni spre marti, pentru raspandirea unei propagande teroriste in retelele de socializare in legatura cu operatiunea militara turca impotriva militiei kurde din Siria, informeaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )