Libnet.ro
UNICEF

20:00

DIETA. Alimentele care te ingrasa cel mai mult vara. Mare atentie la ele!

Antena3 Antena3,
DIETA. Alimentele care te ingrasa cel mai mult vara. Mare atentie la ele!

Vara, viata poate fi mai usoara, cu atatea variante din care sa va alcatuiti un meniu, dar daca nu sunteti atenti, va veti ingrasa mancand anumite alimente. Iata care sunt alimentele pe. continuă pe Antena3

Emigrantii romani, in topul mondial: Unde ne-am raspandit cel mai mult?

Diaspora romaneasca este a cincea cea mai numeroasa diaspora din lume, raportat la numarul total al populatiei, se arata intr-un raport al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), comandat de Ministerul de Externe al Romaniei.

Care este cel mai bine platit bugetar al Romaniei: Castiga chiar mai mult decat Donald Trump si de 10 ori peste Iohannis (FOTO)

Salariile uriase din mediul public a reprezentant mereu un subiect care a generat controverse puternice in Romania, dar oficialii au replicat prin faptul ca doar asa pot atrage specialisti care sa lucreze pentru.

Cel mai ieftin aperitiv. Cum faci salata de vinete perfecta. Cat se frig pe jar ca sa fie gustoase si cat ulei se adauga

Salata de vinete este un aperitiv gustos si usor de preparat in orice anotimp, dar mai ales vara. Se gateste rapid, iar preparatul va fi cu adevarat delicios daca legumele pe coc pe jar. Reteta aperitivului ieftin si sanatos o regasim la regretatul gastronom Radu Antopn Roman, in lucrarea gastronomiei romanesti, Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti.

Care sunt dispozitivele inteligente cel mai des atacate de hackeri

Din dorinta de a eficientiza cat mai mult activitatile casnice, un numar tot mai mare de oameni apeleaza la diverse solutii si produse care implica o conexiune la Internet. Dispozitivele din categoria smart home devin din ce in ce mai populare, piata de dispozitive inteligente fiind intr-o permanenta crestere. Se estimeaza ca pana in anul 2025 aproximativ 64 miliarde de gadget-uri smart home vor fi conectate la Internet. Iata care dintre aceste dispozitive sunt cel mai des tintite de hackeri.

Cel mai mare succes in viata il au tinerii cu note de 7 sau 8

Multi oameni nu inteleg drumul pe care merge educatia in Romania. Si nici nu au cum sa inteleaga. Daca nu ai lucrat vreodata in business, ca sa VEZI si sa SIMTI cum se pune problema, e foarte greu de inteles ce este gresit. Si, mai mult de atat, daca persisti sa mergi paralel cu drumul, fiind convins ca mergi pe drumul bun, e si mai greu sa intelegi cealalta Romanie, cea care se chinuie sa produca plusvaloare.

Numarul scurt de la Digi despre care nu stiai. E mai mult decat de ce ai nevoie

Timpul e pretios, viata trece repede, asa ca pentru fiecare lucru sau situatie din viata avem nevoie de scurtaturi, solutii rapide. Iata mai jos numarul scurt de la Digi care te-ar ajuta sa economisesti timp. Numarul scurt de la Digi despre care nu stiai Operatorii de telecomunicatii incearca sa ofere clientilor metode cat se poate .

Tiriac: Simona Halep foloseste mai mult in ultimul timp propriile arme

Ion Tiriac a declarat, sambata, la Eurosport, ca Simona Halep isi foloseste mai mult in ultimul timp.

CEL MAI SCAZUT NIVEL DIN ULTIMII 27 ANI: China - crestere economica de 6,2%, in trimestrul al doilea

Produsul Intern Brut al Chinei a inregistrat, in trimestrul al doilea, un avans de 6,2%, cel mai scazut nivel din ultimii 27 de ani, in conditiile in care cererea atat acasa cat si peste hotare a scazut din cauza disputelor comerciale cu SUA, informeaza AFP si Reuters.

Dan Petrescu, despre returul cu Astana: Pentru mine personal e cel mai greu meci oficial de cand sunt la CFR Cluj

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, marti, ca meciul cu Astana, din mansa secunda a turului I preliminar al Champions League, este cel mai greu pentru el de cand a preluat formatia CFR Cluj.

Tusk: Sunt un fanatic al unitatii UE. Ursula von der Leyen va fi cel mai bun luptator

Presedintele in exercitiu al Consiliului European, Donald Tusk, spune ca o cunoaste pe Ursula von der Leyen de foarte multi ani si ca, odata votata la conducerea Comisiei Europene, va fi cel mai tare luptator pentru unitatea Uniunii Europene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )