Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numarul scurt de la Digi despre care nu stiai. E mai mult decat de ce ai nevoie

Playtech Playtech,
Numarul scurt de la Digi despre care nu stiai. E mai mult decat de ce ai nevoie

Timpul e pretios, viata trece repede, asa ca pentru fiecare lucru sau situatie din viata avem nevoie de scurtaturi, solutii rapide. Iata mai jos numarul scurt de la Digi care te-ar ajuta sa economisesti timp. Numarul scurt de la Digi despre care nu stiai Operatorii de telecomunicatii incearca sa ofere clientilor metode cat se poate . continuă pe Playtech

Ele sunt vedetele care au castigat cel mai mult anul trecut!

Celebra revista Forbes a dat publicitatii lista celebritatilor care au avut cele mai mari incasari pe parcursul lui 2018. Iata in continuare care anume sunt vedetele care au castigat cel mai mult anul trecut! .

Tiriac: Simona Halep foloseste mai mult in ultimul timp propriile arme

Ion Tiriac a declarat, sambata, la Eurosport, ca Simona Halep isi foloseste mai mult in ultimul timp.

Elina Svitolina: Simona Halep a jucat incredibil azi, nu cred ca se putea mai mult

Ajunsa in premiera intr-o semifinala de Grand Slam, Elina Svitolina a pierdut de-o maniera categorica partida cu Simona Halep 1-6, 3-6). La finalul disputei, sportiva din Ucraina a precizat: Simona a jucat incredibil azi, nu cred ca se putea mai mult.

Brexit: Ursula von der Leyen, candidata la presedintia Comisiei Europene, spune ca e pregatita sa acorde mai mult timp Londrei pentru a iesi din UE

Candidata la presedintia Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a spus miercuri ca este gata sa ofere mai mult timp Regatului Unit pentru a iesi din UE, daca Londra va cere acest lucru, relateaza AFP.

Optiunea Digi de care nu stiai, dar care te scapa de nervi si amenzi

Cel mai probabil cunosti grupul Digi |RCS-RDS prin ofertele la telefoane, internet si cablu. Dar nu se opreste la atat. Pe langa Digi Storage, pentru stocare in cloud, compania mai are.

Becali, despre finala de la Wimbledon: Mai mult ma concentrez la rugaciune decat la joc. Am o oftica mare pe Serena De ce va renunta sa se uite la tenis

Gigi Becali a declarat, vineri, la un post de televiziune, ca isi doreste ca Simona Halep sa o invinga categoric pe americanca Serena Williams in finala turneului de la Wimbledon.

Care sunt proiectele feroviare de peste 8 miliarde euro care trebuie facute cat mai rapid, dar pentru care vom mai astepta mult

Calea ferata romaneasca are nevoie mare de investitii iar subfinantarea este cronica. Se lucreaza si pe Deva - Arad, insa mai dureaza mult, iar Predeal - Sighisoara este o ruta unde reabilitarea se va face greu si costurile sunt mari. in plus, nevoie disperata de reabilitare este intre Bucuresti si Timisoara, dar si intre Giurgiu si Capitala. Alte lucrari strict necesare tin de electrificarea unor linii precum Cluj-Oradea si Constanta-Mangalia. Strategia de dezvoltare a infrastructurii feroviare spune ca ar fi nevoie de peste 8 miliarde euro pentru marile proiecte pana in 2023, dar trecutul ne arata ca totul va dura mult mai mult. Pentru o parte dintre proiecte nu exista suficiente surse de finantare.

Care sunt produsele care s-au scumpit cel mai mult in ultimele 6 luni

Institutul National de Statistica a facut publice cele mai importante scumpiri ale produselor alimentare, in luna iunie a anului 2019, comparativ cu decembrie 2018. Cartofii s-au scumpit cu 37,3%, citricele cu.

HOROSCOP 13 IULIE. Varsatorii trebuie sa isi dedice mai mult timp pentru ei, Taurii sunt nevoiti sa se fereasca de planuri

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 13 IULIE 2019; Luna este in optimistul Sagetator deci ne promite o zi lipsita de griji si tare bine ne prinde, ca sa nu mai vorbim ca asa ar trebui sa fie mai.

Prognoza meteo: Se racoreste tot mai mult. Cat scad temperaturile si cand se intorc furtunile devastatoare

Vremea continua sa fie racoroasa in cea mai mare parte a tarii, iar joi se face si mai frig. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 27 de grade, iar cele minime intre 9 si 18 grade, usor mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )