Libnet.ro
UNICEF

16:45

Digi 24: Lucian Mindruta - 10 chestii care trebuie interzise dupa ce terminam cu Uber-ul

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Lucian Mindruta - 10 chestii care trebuie interzise dupa ce terminam cu Uber-ul

Pentru usurarea efortului guvernamental de a trage de urechi tara pana inapoi in Evul Mediu, am zis sa scriu o lista in atentia doamnei Dancila, ca poate i-o printeaza cineva pe un biletel si-o aplica. Spre binele natiunii, fireste. Deci, 10 cazuri de concurenta neloiala care trebuie eliminate din Romania. continuă pe Hotnews

Numai de bine. Exercitii fizice pe care trebuie sa le incerci

Sala de forta pentru cei mai multi dintre noi poate fi un loc destul de infricosator. Atatea aparate pe care nu stim sa le folosim sau atatea exercitii despre care nu stim nici la ce folosesc, nici cum sa le.

Digi 24: Ce a descoperit Cristian Tudor Popescu, dupa ce a mers si cu Uber, si cu Taxi

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a spus la Digi24 ca a mers si cu Uber, si cu Taxi si a facut un tablou comparativ al serviciilor care i-au fost oferite in ambele situatii.

Utile: Stopul cardio respirator. Iata masurile de prim ajutor pe care trebuie sa le stii; Beneficiile nestiute ale consumului de castravete

Femeile care se epileaza in zona inghinala, predispuse la dureri cronice. Femeile care isi epileaza complet parul pubian cu lama sau cu ceara au sanse mai mari sa. Varsta tatalui poate avea un impact negativ asupra sanatatii nou-nascutilor. Un studiu realizat prin compilarea datelor a 40 de ani de cercetari asupra fertilitatii sugereaza ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )