Libnet.ro
UNICEF

00:07

Digi24: Maria Grapini, mesaj de sustinere dupa declaratiile controversate ale lui Ilan Laufer

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Maria Grapini, mesaj de sustinere dupa declaratiile controversate ale lui Ilan Laufer

Ilan Laufer se declara mahnit de valul de reactii starnit dupa ce l-a acuzat de antisemitism pe presedintele Klaus Iohannis. in discutie a intervenit si europarlamentarul Maria Grapini, care i-a transmis un mesaj de sustinere. continuă pe Hotnews

Europarlamentarul Maria Grapini, implicat intr-un accident rutier

Europarlamentarul Maria Grapini a fost implicata, luni, intr-un accident rutier in Capitala, in timp ce se afla intr-un taxi, care a fost lovit de un alt autoturism. Taxiul a fost facut zob! Nu stiu cum am scapat doar cu lovituri mici la genunchi si la cap, spune Grapini.

Draga Ilan.... Sfatul pe care Maria Grapini i-l da tanarului politician

Maria Grapini a comentat, miercuri, la postarea lui Ilan Laufer, in care afirma ca este profund mahnit de reactiile la adresa lui. Europarlamentarul l-a rugat pe acesta sa nu dea curs conflictului declansat si.

Maria Grapini, implicata intr-un accident rutier

Maria Grapini a fost implicata, luni, intr-un accident rutier in Capitala, in timp ce se afla intr-un taxi care a fost lovit de un alt autoturism. Taxiul a fost facut zob! Nu stiu cum am scapat doar cu lovituri mici la genunchi si la cap, a declarat eurodeputatul.

Maria Grapini, implicata intr-un accident rutier

Eurodeputata Maria Grapini a fost implicata, luni seara, intr-un accident rutier in Bucuresti. Taxiul in care se afla a fost lovit de o alta masina. Am stat mult sa ma gandesc daca sa impartasesc sau nu.

Maria Grapini a fost implicata intr-un accident rutier si s-a lovit la cap

Europarlamentarul Maria Grapini a povestit ca a fost victima unui accident rutier, in timp ce se indrepta spre sediul unei televiziuni. Taxiul in care se afla a fost lovit de o alta masina in trafic. Am stat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )