Libnet.ro
UNICEF

23:45

Digi24: Ce procese il asteapta pe cetateanul Donald Trump dupa ce nu va mai fi presedintele SUA

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Ce procese il asteapta pe cetateanul Donald Trump dupa ce nu va mai fi presedintele SUA

In cazul in care Donald Trump va pierde definitiv presedintia Statelor Unite, dupa ce Joe Biden a devenit noul presedinte ales al SUA, cetateanul Trump se va confrunta in viitorul apropiat cu probleme mult mai serioase decat. continuă pe Hotnews

Cum a raspuns Greta Thunberg la discursul lui Donald Trump dupa alegeri

Tanara activista Greta Thunberg a reactionat la discursul lui Donald Trump dupa alegeri. Asta dupa ce si el, la randul sau, a facut glume pe seama faptului ca Greta a fost numita Persoana Anului de revista Time anul trecut.

Cea mai proasta veste pentru Donald Trump dupa infrangere: ce se intampla cu contul sau de Twitter

Donald Trump a pierdut alegerile prezindentiale din SUA in fata lui Joe Biden, iar infrangerea va avea si consecinte mai putin evidente. Printre ele se numara pierderea protectiei pe.

Prima reactie a lui Donald Trump dupa ce televiziunile americane l-au anuntat pe Biden drept castigator al alegerilor

Presedintele in exercitiu al SUA, republicanul Donald Trump, a avertizat sambata ca scrutinul prezidential este departe de a se fi incheiat, dupa ce mass media americane l-au declarat castigator al alegerilor din 3 noiembrie pe candidatul democrat Joe Biden, transmite Reuters.

Numaratoare inversa pentru Donald Trump la Casa Alba. Ce procese il asteapta dupa ce va parasi biroul prezidential

73 de zile ii raman lui Donald Trump la Casa Alba, perioada care ar putea fi o numaratoare inversa pentru mai multe probleme in justitie ce l-ar putea astepta pe fostul presedinte american din 20 ianuarie, cand isi pierde imunitatea prezidentiala.

Lovitura dura pentru Donald Trump. Ce va pierde dupa functia de presedinte. Ce trist!

Intrebarea momentului este Melania va divorta de Donald Trump ? Fostii colegi spun ca Melania Trump numara minute pana la divort. Zvonurile unui divort planeaza de ceva vreme asupra celor doi. Donald si Melania Trump discutii despre un acord post-casatorie Donald Trump a fost invins de Joe Biden la alegerile prezidentiale din SUA. Cu toate .

Mihai Gadea, transmisiune speciala din SUA. Strategia lui Donald Trump de a rasturna rezultatul alegerilor

Mihai Gadea a prezentat, luni, in direct, din Washington, cele mai noi informatii legate de atmosfera din America dupa victoria lui Joe Biden, dar si planurile lui Donald Trump si ale avocatilor sai. Fostul lider de la Casa Alba nu accepta infrangerea, desi inclusiv sotia sa, Melania, i-a sugerat sa se impace cu ideea.

Ce reactie a avut Vladimir Putin dupa ce Joe Biden l-a batut pe Donald Trump

Alegerile prezidentiale din America au generat in mass-media rusa reactii critice dupa votul electoral american. Iar Vladimir Putin nu l-a felicitat inca pe Biden pentru ca l-a invins pe Trump. Putin si liderul Chinei pastreaza tacerea Presedintele ales Joe Biden a primit mesaje de felicitare de la zeci de lideri mondiali. Biden l-a invins oficial .

Ce s-a intamplat cu Donald Trump cand a revenit la Casa Alba. Umilinta lui suprema a ajuns in presa

S-a aflat ce s-a intamplat cu Donald Trump cand a revenit la Casa Alba, dupa partida de golf de unde a aflat ca a pierdut lupta pentru alegerile prezidentiale. Astfel, in apropierea Casei Albe, Donald Trump a fost asteptat de sustinatorii lui Joe Biden, care l-au facut sa traiasca umilinta suprema. Donald Trump, umilit de .

Alegeri prezidentiale in SUA: Prima reactie a Melaniei Trump dupa infrangerea lui Donald Trump. Ce a transmis Prima Doamna a Statelor Unite

A aparut prima reactie a Melaniei Trump dupa ce Donald Trump a pierdut alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii. Prima doamna a scris pe contul sau de Twitter ca poporul american merita alegeri.

Ministrul de Externe iranian cere statelor vecine Iranului sa coopereze dupa infrangerea lui Donald Trump in alegerile americane

Ministerul de Externe iranian Mohammad Javad Zarif a cerut duminica tarilor vecine Iranului sa coopereze in atingerea intereselor comune, in urma infrangerii in alegeri a presedintelui american Donald Trump, transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )