Libnet.ro
UNICEF

01:05

DigiSport: Ion Tiriac, raspuns dur pentru CTP, in direct! Replica de la care a pornit totul

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Ion Tiriac, raspuns dur pentru CTP, in direct! Replica de la care a pornit totul

Ion Tiriac i-a raspuns lui Cristian Tudor Popescu, dupa ce jurnalistul a sustinut ca pe Simona Halep nu o ajuta relatia pe care o are cu miliardarul roman. continuă pe Hotnews

Digisport: Decizia de ultima ora a lui Ion Tiriac, dupa ce a blocat constructia caii ferate dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni

Ion Tiriac a decis sa redeschida patinoarul din Otopeni, dupa ce a obtinut in instanta blocarea constructiei caii ferate dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni.

Ion Tiriac prevede un dezastru. Era mai bine in era comunista!

Ion Tiriac se teme ca tenisul ar putea sa ajunga precum gimnastica romaneasca. Problema este extraordinar de grava si, cu toata responsabilitatea, in era comunista era mai bine cu sportul, a declarat.

USR, avertisment dur pentru Ludovic Orban:Votam Guvernul doar in aceste conditii

USR-PLUS, Alianta care ar fi trebuit sa fie mana dreapta a PNL-ului, l-a sanctionat cu un avertisment dur pe premierul desemnat Ludovic Orban. USR, avertisment dur pentru Ludovic Orban Pana luni, premierul desemnat Ludovic Orban a facut declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a viitorului guvern al Romaniei. Situatia s-a .

Carmen Avram, dupa Raportul MCV. Mesaj dur pentru Dan Barna

Europarlamentarul PSD Carmen Avram tinteste voalat in directia lui Dan Barna atunci cand vine vorba despre tonul dur al Raportului MCV. intr-o postare pe Facebook dupa aparitia raportului, Avram acuza.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )