Libnet.ro
UNICEF

13:45

Digisport: N-a postat trei luni, iar acum secretul sau a fost descoperit. Influencerul care e om al strazii: Am mancat din gunoi!

Hotnews Hotnews,
 Digisport: N-a postat trei luni, iar acum secretul sau a fost descoperit. Influencerul care e om al strazii: Am mancat din gunoi!

Joaquin Carmona 40 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuti utilizatori de Twitter din Spania. Cu peste 20. 000 de urmaritori, Carmona a devenit cunoscut pentru postarile sale despre atletism. incarca zilnic imagini si clipuri, fiind considerat un influencer in zona sportiva. continuă pe Hotnews

ROBOR la trei luni a scazut foarte mult. Ce a anuntat BNR

Indicele ROBOR la trei luni a scazut.

Ce se intampla cu dosarul penal deschis Danei Budeanu dupa ce in urma cu trei luni instiga barbatii sa altoiasca femeile: Nu exista niciun suspect

In timp ce vloggerul Alexandru Balan Colo a fost plasat sub control judiciar pentru instigare la violenta si agresiuni sexuale asupra unor minore, creatoarea de moda Dana Budeanu a ramas nederanjata de autoritati, desi in urma cu trei luni indemna barbatii la violenta contra femeilor, intr-o emisiune online.

Wall Street, cea mai mare scadere din ultimele trei luni

Bursa de la New York a inregistrat astazi cea mai proasta sesiune din ultimele trei luni. Scaderea pietei bursiere este cauzata de incertitudinile economice si evolutia pandemiei din Statele Unite, relateaza AFP.

Evaluarea Nationala la Suceava. Un bunic care nu si-a mai vazut nepotul de trei luni l-a asteptat, in ploaie, la poarta scolii: Am avut emotii mai mari decat el

Cu un set de reguli fara precedent, Evaluarea Nationala 2020 a inceput luni dimineata, 15 iunie, cu proba la Limba si literatura romana. Toti elevii din judetul Suceava care s-au prezentat in centrele de examinare au trecut cu bine de triajul epidemiologic, au pastrat distanta de doi metri in salile de clasa si au stat cu mastile pe fata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,32 seconds )