Libnet.ro
UNICEF

21:15

DigiSport: Ma rog sa ma sune!. Cine este romanul pe care Darren Cahill ar da orice sa il antreneze

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Ma rog sa ma sune!. Cine este romanul pe care Darren Cahill ar da orice sa il antreneze

Darrren Cahill a facut un anunt surprinzator. Fostul antrenor al Simonei Halep sustine ca isi doreste neaparat sa il antreneze pe David, fiul Alinei Tecsor si al lui Teo Cercel, fizioterapeutul Simonei Halep. continuă pe Hotnews

Ministrul de Interne, despre cazul fetei de 15 ani: Cine este vinovat trebuie sa plateasca, indiferent ca este Politie sau STS

Noul ministru al Afacerilor Interne, Nicolae Moga, anunta ca a cerut un raport urgent referitor la procedura care a fost urmata in cazul fetei de 15 ani din Olt care ar fi fost ucisa, spunand ca daca intr-adevar se dovedeste ca au fost intarzieri in modalitatea de interventie, cine este vinovat trebuie sa plateasca, indiferent ca este de la Politie sau de la STS.

Cristina Ich este insarcinata. Cine este tatal copilului pe care il va avea. A recunoscut tot

Regina Instagramului, sau asa cum a devenit cunoscuta, Angelina Jolie de Romania, este insarcinata! Frumoasa bruneta va deveni in curand mama pentru prima oara. Cristina Ich este insarcinata! Cristina Ich va deveni in curand mama pentru prima oara! Cu toate ca pana acum a infirmat zvonurile despre o posibila sarcina, aceasta se pare ca s-a .

Cine este Viorica Dancila si ce traseu politic a avut. in 2009, a fost batuta in plina strada

Vasilica-Viorica Dancila, 55 de ani, vine din Rosiorii de Vede si fost desemnata premier in luna ianuarie a anului 2018. in noiembrie 2019 va candida pentru functia de presedinte al Romaniei. Iata parcursul sau si detalii despre episodul din 2009 in care a fost batuta in plina strada. Cine este Viorica Dancila si ce traseu .

Cine este criminalul din Caracal. Le-a ucis pe cele doua fete in chinuri groaznice

Barbatul din Caracal care este suspectat ca a rapit si a ucis in chinuri groaznice doua adolescente a fost incatusat de politisti. in curtea lui au fost gasite hainele uneia dintre tinere, dar si mai multe oase calcinate. Unul dintre vecinii barbatului sustine ca nu ar fi crezut niciodata ca acesta este in stare sa .

Cine este primul iubit al Simonei Halep si cu ce se ocupa acum. Andrei Mlendea a uitat de sportiva in bratele sotiei

Primul iubit al Simonei Halep locul 4 WTA), care pentru o perioada i-a fost si antrenor, este acum casatorit si are doi copii. Andrei Mlendea, despre care se spune ca a fost concediat de tatal Simonei cand acesta a simtit ca intre cei doi se leaga o relatie, este in continuare un antrenor de tenis .

Cine este de fapt Luminita, sotia lui Gigi Becali. De ce apare rar in public si cum se poarta cu ea patronul FCSB

Gigi Becali este celebru pentru actele filantropice in sprijinul unor comunitati de sinistrati, asociatii religioase, dar si pentru declaratiile publice controversate. Afaceristul declara ca Dumnezeu ii e calauza in viata, dar ajutor pe acest drum Luminita, sotia sa, o prezenta discreta in viata publica. Cine este? De ce apare rar in lumina reflectoarelor si cum .

Circulatia ingreunata, la metrou. Metrorex a anuntat ca o persoana s-a aruncat pe sine. Cine este victima

Aglomeratie infernala pe magistralele 1 si 3! Prirmele informatii arata ca o persoana s-a aruncat pe sinele de tren. Salvatorii au fost astfel obligati sa intrerupa curentul electric si sa scoata victima de sub sine. Agentii ISU au constat intre timp decesul barbatului pe care la momentul actual incearca sa-l scoata de sub tren. Tentativa .

Cine este femeia din imagine? Norma Kamali redefineste standardele frumsetii la 74 de ani

Un designer de moda american face valuri la nivel global, nu doar prin creatiile sale, ci si prin aspectul ei care nu-i tradeaza sub nicio forma varsta. Are 74 de ani, iar daca esti realist, s-ar putea sa-i dai 50 de ani, daca nu mai putin. Numele ei este Norma Kamali si activeaza in domeniul .

Cine este Patricia Tig, noua Simona Halep a Romaniei. Salt impresionant in clasamentul WTA

Patricia Tig 24 de ani, locul 220 WTA) traverseaza o perioada foarte buna a carierei. Dupa ce la turneul BRD Bucharest Open a ajuns pana in finala, unde a fost invinsa de Elena Rybakina cu 6-2, 6-0, romanca s-a calificat in sferturile de finala la Jurmala si promite sa continue ascensiunea in tenisul feminin. Patricia .

CRIME iN SERIE iN CARACAL S-a aflat: Cine este SPINTECATORUL DIN CARACAL! Detalii INCREDIBILE...

Principalul suspect in cazul tinerelor disparute in Olt este un barbat de 57 de ani din Caracal. La locuinta acestuia politistii au gasit ramasite umane si bijuterii care, din primele date, apartin ultimei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )