Libnet.ro
UNICEF

16:31

DIICOT: Cine fura mai mult - criteriul de promovare la CFR Timisoara

Adevărul Adevărul,
DIICOT: Cine fura mai mult - criteriul de promovare la CFR Timisoara

CFR-istii din Timisoara, arestati pentru furt de motorina, foloseau promovarile in clasele superioare de munca pentru a motiva angajatii sa fure cat mai multa motorina. Datele apar in ancheta procurorilor DIICOT Timisoara, care investigheaza cazul. continuă pe Adevărul

Ministrul Educatiei, Adrian Curaj: As vrea ca elevii sa stea mai mult la scoala, dar sa nu aiba teme excesive acasa

Ministrul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, Adrian Curaj, considera ca elevii ar trebui sa stea mai mult la scoala, unde sa primeasca si o masa calda, si sa nu aiba teme excesive, astfel incat, atunci cand ajung acasa, ei sa poata avea si alte activitati in afara celor scolare, scrie Agerpres. Adrian Curaj, despre rezultatele Bacalaureatului 2016: Nu poate fi ceva spectaculos.

As vrea ca elevii sa stea mai mult la scoala, dar sa nu aiba teme excesive acasa

Ministrul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, Adrian Curaj, considera ca elevii ar trebui sa stea mai mult la scoala, unde sa primeasca si o masa calda, si sa nu aiba teme excesive, astfel incat, atunci cand ajung acasa, ei sa poata avea si alte activitati in afara celor scolare.

Un iPad galben te costa mai mult decat o masina

Apple nu a avut niciodata cele mai ieftine produse, dar uneori, compania sare calul, chiar daca este vorba despre gadgeturi create in scopuri caritabile. Cel mai recent exemplu este acest iPad galben, care ar putea costa pe cineva aproximativ 21. 000 de dolari. Ca sa clarificam, trebuie mentionat ca iPad-ul nu este facut din aur, ci [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1931 seconds )