Libnet.ro
UNICEF

20:15

DIN CAUZA NOULUI CORONAVIRUS: Iranul elibereaza provizoriu 85 de mii de detinuti, inclusiv detinuti politici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN CAUZA NOULUI CORONAVIRUS: Iranul elibereaza provizoriu 85 de mii de detinuti, inclusiv detinuti politici

Iranul a eliberat in mod provizoriu aproximativ 85. 000 de detinuti, inclusiv detinuti politici, din cauza epidemiei noului coronavirus, a anuntat, marti, un purtator de cuvant al puterii judiciare. continuă pe Ziarul Bursa

Franta inchide restaurantele, cafenelele si magazinele din cauza noului coronavirus

Franta a decis sa inchida restaurantele, cafenelele si magazinele neesentiale din cauza noului coronavirus.

Filipine - prima tara din lume care inchide bursa din cauza noului coronavirus

Bursa a fost inchisa marti pe termen nedefinit in Filipine, prima tara din lume care ia o astfel de masura din cauza epidemiei cu noul coronavirus.

Conflict la ASF din cauza noului coronavirus: Functionarii vor sa munceasca de acasa,dar se tem ca telemunca vine la pachet cu reduceri de salarii

Raspandirea cazurilor de imbolnaviri cu noul coronavirus in Romania a generat panica dar si relatii conflictuale printre angajatii Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF). O parte din angajatii.

Un antrenor spaniol, in varsta de 21 de ani, a murit din cauza noului coronavirus. Francisco Garcia avea, totusi, si alte afectiuni

Francisco Garcia, antrenor spaniol in varsta de 21 de ani, a murit in urma infectarii cu noul coronavirus. Tehnicianul de la juniorii lui Atletico Portada Alta din Malaga suferea, totusi, si de o forma de.

Panica pe aeroportul Otopeni, din cauza noului coronavirus: Un zbor a fost anulat dupa ce o pacienta a tusit puternic la bordul aeronavei

Panica pe aeroportul Otopeni, din cazua pericolului reprezentat de COVID-19. Zborul Bucuresti-Suceava a fost anulat vineri, cu putin timp inainte de decolare, dupa ce o pasagera aflata la bordul aeronavei a avut.

Met Gala s-a amanat din cauza epidemiei Coronavirus

Epidemia de Coronavirus face in continuare ravagii si pune pauza unora dintre cele mai asteptate evenimente ale anului. Printre acestea se numara Met Gala, eveniment a carui amanare a fost anuntata! .

Turneul de la Roland Garros, amanat din cauza pandemiei de coronavirus

Celebrul turneu de tenis de la Roland Garros este si el amanat din cauza noului coronavirus Covid-19. Competitia urma sa aiba loc intre 24 mai si 7 iunie, dar organizatorii anunta ca aceasta va avea loc.

Startup-urile IT, chemate in ajutorul altor firme care au probleme din cauza crizei coronavirus

Programul de accelerare Techcelerator invita startup-urile din tehnologie sa se alature cauzei Tech Startups United. Initiativa isi propune sa aduca laolalta startup-uri tech din Romania, in special din zona MedTech si servicii digitale, care dezvolta solutii ce pot fi utile sistemului medical, sistemului financiar, companiilor si IMM-urilor care au nevoie de suport pentru a-si continua activitatea economica in aceasta perioada, precum si altor institutii in cautare de solutii digitale.

Iran: Un ayatollah a murit din cauza Covid-19 Peste 10 milioane de oameni au fost consultati pentru a vedea daca au simptome

Un inalt responsabil iranian, membru al Adunarii expertilor, structura insarcinata cu numirea si supravegherea ghidului suprem, a decedat din cauza noului coronavirus, a relatat luni agentia oficiala Irna, citata de AFP si Agerpres.

Ministerul Sanatatii a pregatit un protocol pentru funeralii in cazul in care ar fi decese din cauza COVID-19

Ministerul Sanatatii a pregatit un protocol privind funeraliile speciale care se fac in cazul in care ar fi inregistrate decese din cauza COVID-19. in Romania nu a fost inregistrat niciun deces din cauza noului coronavirus, dar autoritatile au pregatit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )