Libnet.ro
UNICEF

11:00

Din cauza zapezii DN 73 Campulung Brasov a fost inchis

Adevărul Adevărul,
Din cauza zapezii DN 73 Campulung Brasov a fost inchis

Cea mai afectata de caderile de zapada este zona cuprinsa intre kilometrul 70 si 82 la iesirea din Judetul Arges si localitatea Fundata. Ninge de cateva ore bune si singurul utilaj de deszapezire de la Drumuri National nu face fata. continuă pe Adevărul

UPDATE Din cauza zapezii DN 73 Campulung Brasov a fost inchis

Cea mai afectata de caderile de zapada este zona cuprinsa intre kilometrul 70 si 82 la iesirea din Judetul Arges si localitatea Fundata. Ninge de cateva ore bune si singurul utilaj de deszapezire de la Drumuri National nu face fata.

FOTO DN 73 Campulung Brasov a fost redeschis circulatiei

Portiunea de drum care a fost restrictionata circulatiei din cauza caderilor de zapada a fost redata traficului rutier abia dupa trei ore. Pentru ca in zona era un singur utilaj de deszapezire,care nu facea fata, alte utilaje au fost aduse din Pitesti si Alexandria.

Mai multe drumuri nationale au fost inchise din cauza zapezii

Mai multe drumuri nationale au fost inchise, marti, din cauza zapezii, informeaza centrul InfoTrafic. Cele cinci drumuri nationale au fost inchise in vederea deszapezirii. Astfel, au fost inchise DN1 Brasov -.

Harghita: Circulatia rutiera, ingreunata din cauza zapezii si a viscolului

Circulatia rutiera este ingreunata, marti, in judetul Harghita, din cauza zapezii al carei strat ajunge la cinci centimetri pe carosabil, relateaza Mediafax. Marti dimineata, in jurul orei 04:00 a.

Covasna: Circulatie intrerupta pe DN 10, dupa ce un tir a derapat din cauza zapezii.

Traficul rutier este interupt in judetul Covasna, pe DN 10, la Intorsura Buzaului, din cauza unui autotren care a derapat pe carosabilul acoperit cu zapada, transmite Mediafax. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, traficul rutier a fost intrerupt pe DN 10, la Intorsura Buzaului, din cauza unui autotren care a derapat pe carosabilul acoperit cu zapada, in jurul orei 12. Potrivit sursei citate, traficul ar urma sa fie reluat intr-o ora. De asemenea, pe DN 2D Ojdula, la limita .

Circulatie dificila in Harghita din cauza ZAPEZII.

Circulatia rutiera este ingreunata in judetul Harghita, marti dimineata, din cauza ninsorii, zapada ajungand pana la cinci centimetri pe carosabil, iar pe DN 13 A, care face accesul in statiunea Harghita Bai, mai multi soferi au ramas cu masinile blocate in zapada, transmite Mediafax. In judetul Harghita a inceput sa ninga marti dimineata, in jurul orei 04. 00, carosabilul fiind acoperit cu zapada intre 1 si 5 centimetri in pasurile si trecatorile de pe drumurile nationale din judet. Ninge .

Brasov: Trafic restrictionat pe DN1, din cauza zapezii, pentru masinile fara cauciucuri ...

Politia Rutiera Brasov a restrictionat accesul pe DN1 dinspre localitatea brasoveana Darste catre Bucuresti, marti, de la ora 12. 00, pentru toate autovehiculele care nu sunt echipate cu anvelope de iarna, iar soferii sunt obligati sa se intoarca din drum, in conditiile in care ninge abndent, transmite Mediafax. Potrivit sefului Politiei Rutiere Brasov, Claudiu Tamarjan, mai multe echipaje de Politie Rutiera se afla pe DN1 pentru a restrictiona accesul catre judetul Prahova pentru .

Trafic auto blocat pe DN2D Ojdula-Tulnici, din cauza zapezii

Autoritatile au trimis in zona mai mute utilaje de deszapezire sa-i ajute pe soferii care s-au impotmolit din cauza ca nu si-au echipat masinile.

NINSORI abundente si drumuri blocate din cauza ZAPEZII. Vremea rea face ravagii

Salvamontistii recomanda turistilor sa evite sa urce pe munte intrucat risca sa se rataceasca ori sa ramana blocati pe traseele montane, in conditiile in care in Masivul Bucegi, la peste 2. 000 de.

Circulatie ingreunata in judetul Harghita din cauza ninsorii

Prima ninsoare din acest sezon a facut deja probleme in tara. Circulatia rutiera este ingreunata in judetul Harghita, marti dimineata, din cauza zapezii. Stratul masoara deja 5 centimetri pe carosabil,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )