Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dinamo invinge din nou Steaua: Cainii rosii s-au impus clar in fata eternei rivale si in semifinalele Cupei Ligii

B1 B1,
Dinamo invinge din nou Steaua: Cainii rosii s-au impus clar in fata eternei rivale si in semifinalele Cupei Ligii

Dinamo Bucureste e pe val in meciurile directe cu marea rivala Steaua. Dupa ce pe 30 noiembrie i-a invins cu 3-1 in campionat, cainii rosii s-au impus, joi seara, mai clar, cu. continuă pe B1

Insolventa Complexului Energetic Hunedoara este, din nou, luni, pe masa magistratilor timisoreni

Tribunalul Hunedoara analizeaza, luni, din nou, cele doua noi dosare in care se cere insolventa Complexul Energetic Hunedoara. intr-unul dintre dosare, doua firme au cerut insolventa complexului, incercand sa recupereze datorii de trei milioane de lei, respectiv 300 de mii de lei. Cea de-a doua cerere a fost depusa chiar de administratia CEH, fiind pentru a treia oara cand este solicitata declansarea procedurii, in incercarea de a salva compania de la faliment, relateaza Ziarul Vaii Jiului.

Traian Basescu, din nou, in banca de parlamentar! Fostul presedinte i-a transmis o poza Elenei Udrea din plen cu titlul La scoala (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Senatorul Traian Basescu a intrat prin telefon pentru B1TV si a vorbit despre prima sa zi in Parlament, dar si despre poza pe care a trimis-o Elenei Udrea cu el din plen cu mesajul La.

ANAF nu a reusit sa vanda cele 47 kilograme de bijuterii de aur si argint. Va incerca din nou la anul

ANAF Agentia Nationala de Administrare Fiscala) nu a reusit sa vanda o cantitate de 47 de kilograme de bijuterii din aur si argint, obtinute de stat in urma confiscarilor efectuate de directia antifrauda. Motivul? Doar cateva sute de producatori de.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )