Libnet.ro
UNICEF

18:00

DINAMO - RAPID LIVE TEXT, de la 21.30. VEZI ECHIPELE PROBABILE si tot ce trebuie sa stii ...

România Liberă România Liberă,
DINAMO - RAPID LIVE TEXT, de la 21.30. VEZI ECHIPELE PROBABILE si tot ce trebuie sa stii ...

Dinamo si Rapid joaca in seara asta de la 21. 30 pe National Arena derby-ul amanat din cauza amicalului jucat de dinamovisti cu Barcelona. Meciul Dinamo - Rapid va fi transmis in format LIVE TEXT pe romanialibera. ro si la televizor, pe postul Digi Sport 1. Echipele probabile pentru meciul Dinamo - RapidDINAMO: Balgradean - Nica, Luchin, Dragos Grigore, Pulhac - Cosmin Matei, Catalin Munteanu, Boubacar - Alvarez, Tucudean, Alexe RAPID: Pecanha - Wallace, Oros, Glauber, Bozovic - Mihai Roman, . continuă pe România Liberă

DINAMO RAPID LIVE Text 0 - 0. A iNCEPUT MECIUL.

DINAMO - RAPID 0 - 0 Minutul 1: Prima incercare a cainilor de a intra in careul rapidist demontata Minutul 1: A inceput meciul Meciul e pe cale sa inceapa, Rapid va deschide partida. Opt suporteri au fost dusi la Politie, luni seara, inaintea meciului Dinamo - Rapid din Liga 1, in urma unor altercatii care au avut loc la intersectia Mihai Bravu - Iancului din Capitala, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanti ai Jandarmeriei. Dinamo si Rapid joaca in seara asta de la 21. 30 pe National .

DINAMO RAPID LIVE Text 2 - 1 GOOOL DIN PENALTY ALEXE. DINAMO CONDUCE.

DINAMO - RAPID 1 - 1 Minutul 72: Voicu centrare interceptata de Luchin Minutul 70: Pancu ii centreaza lui Ilijoski dar acesta nu reuseste sa suteze pe poarta Minutul 69: Schimbare La Rapid, intra Ilijoski in locul lui Ionita Minutul 67: Pancu, aproape sa inscrie dupa o pasa senzationala a lui Herea dar mingea e prinsa de Balgradean Minutul 65: GALBEN PENTRU SIMULARE LA PANCU dupa o intrare a lui PecanhaMinutul 62: GOOOOOOOL DINAMO!!! Alexe face dubla si IA GALBEN pentru ca si-a dat jos .

DINAMO RAPID LIVE Text 1 - 1. GOOOOOL DINAMO ALEXE EGALEAZA DUPA O GRESEALA A LUI PECANHA.

DINAMO - RAPID 1 - 1 Sfarsitul primei reprize Minutul 44: GOOOOOOOOOL DINAMO. ALEXE INSCRIE DUPA CE PECANHA RESPINGE UN SUT GRESIT Minutul 43: Contraatac dinamovist. Alvarez scapat singur dar centreaza gresit Minutul 41: Alexe, fault in atac Minutul 40: Ionita blocat de Pulhac inainte sa suteze. Corner pentru rapid Minutul 35: Pancu incearca sa centreze dupa o lovitura libera dar Balgradean prinde balonul in brate Minutul 33: Cosmin Matei centreaza in careu dar Bozovici respinge cu .

DINAMO RAPID LIVE Text 0 - 1. GOOOOOL PANCU. Rapid deschide scorul dupa o faza frumoasa.

DINAMO - RAPID 0 - 1 Minutul 30: GOOOOOOOL RAPID DUPA CE TEIXEIRA II PASEAZA LUI PANCU FIX IN FATA PORTII Minutul 28: Pecanha a iesit mult din poarta pentru a-i sufla o minge lui Alvarez, care scapase de aparare Minutul 27: Teixeira, fault la Munteanu Minutul 23: Curtean aproape de a baga mingea in plasa dar este interceptat Minutul 23: Alvarez suteaza de la 20 de metri dar mingea este respinsa Minutul 22: Glauber, aproape de autogol dupa o centrare a dinamovistilor Minutul 20: Teixeira .

DINAMO - RAPID LIVE, de la 21.30. VEZI ECHIPELE PROBABILE si tot ce trebuie sa stii despre ...

Dinamo si Rapid joaca in seara asta de la 21. 30 pe National Arena derby-ul amanat din cauza amicalului jucat de dinamovisti cu Barcelona. Meciul Dinamo - Rapid va fi transmis in format LIVE TEXT pe romanialibera. ro si la televizor, pe postul Digi Sport 1. Echipele probabile pentru meciul Dinamo - RapidDINAMO: Balgradean - Nica, Luchin, Dragos Grigore, Pulhac - Cosmin Matei, Catalin Munteanu, Boubacar - Alvarez, Tucudean, Alexe RAPID: Pecanha - Wallace, Oros, Glauber, Bozovic - Mihai Roman, .

Dinamo - Rapid LIVE de la ora 21:30. Echipele probabile

Dinamo si Rapid vor juca in direct pe Onlinesport. ro de la ora 21:30, intr-un meci restanta din etapa a treia a Ligii 1, amanat initial din cauza amicalului pe care cainii l-au disputat cu FC Barcelona.

PANDURII - STEAUA LIVE, de la 21.30. VEZI ECHIPELE PROBABILE si tot ce trebuie sa stii ...

Meciul Pandurii Tg. Jiu - Steaua Bucuresti va fi transmis in format Live Text pe romanialibera. ro, incepand cu ora 21. Pandurii - Steaua este cel mai important meci al rundei a 12-a din Liga I. Trei puncte despart cele doua echipe din fruntea clasamentul intern, inainte de meciul din etapa a douasprezecea a Ligii I. Un succes al elevilor lui Reghecampf ar mari diferenta din clasament fata CFR, Dinamo, Rapid si Astra. Chiar si o remiza avantajeaza Steaua, in conditiile in care ramane .

PANDURII - STEAUA LIVE, de la 21.30. VEZI ECHIPELE DE START si tot ce trebuie sa stii despre ...

Meciul Pandurii Tg. Jiu - Steaua Bucuresti va fi transmis in format Live Text pe romanialibera. ro, incepand cu ora 21. Pandurii - Steaua este cel mai important meci al rundei a 12-a din Liga I. Trei puncte despart cele doua echipe din fruntea clasamentul intern, inainte de meciul din etapa a douasprezecea a Ligii I. Un succes al elevilor lui Reghecampf ar mari diferenta din clasament fata CFR, Dinamo, Rapid si Astra. Chiar si o remiza avantajeaza Steaua, in conditiile in care ramane .

BATAIE inaintea meciului Dinamo - Rapid. OPT SUPORTERI DUSI LA POLITIE.

Opt suporteri au fost dusi la Politie, luni seara, inaintea meciului Dinamo - Rapid din Liga 1, in urma unor altercatii care au avut loc la intersectia Mihai Bravu - Iancului din Capitala, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanti ai Jandarmeriei. VEZI AICI MECIUL DINAMO - RAPID IN FORMAT LIVE TEXT Incidentele s-au produs pe traseul de deplasare a suporterilor spre Arena Nationala, unde va avea loc meciul. Practic, o coloana de fani a fost atacata de sustinatori ai celeilalte echipe, .

Incidente in tribune la Dinamo - Rapid.

Circa 20 de fani rapidisti au fost identificati de suporterii dinamovisti in sectoarele de la Tribuna a II-a a Arenei Nationale, cu un sfert de ora inaintea derbiului din etapa a IV-a, care are loc luni, intre cele doua grupuri izbucnind o bataie, potrivit Mediafax. VEZI AICI MECIUL DINAMO - RAPID IN FORMAT LIVE TEXT Suporterii rapidisti care stateau la Tribuna a II-a au identificati de cei dinamovisti si luati la bataie. Giulestenii au fugit spre Peluza Sud, unde se afla galeria Rapidului, .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )