Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dinamo revine la sefia Ligii 1 dupa trei ani si jumatate

Online Sport Online Sport,
Dinamo revine la sefia Ligii 1 dupa trei ani si jumatate

Victoria obtinuta joi seara pe teren propriu in fata nou-promovatei FC Voluntari a propulsat-o pe Dinamo pe primul loc in clasamentul Ligii 1 dupa sase etape complete. continuă pe Online Sport

Activist sirian pentru drepturile omului, eliberat din inchisoare dupa trei ani

Unul dintre cei mai importanti activisti sirieni in domeniul drepturilor omului, Mazen Darwish, a fost eliberat dupa ce a fost mentinut timp de peste trei ani de zile in inchisoare, relateaza BBC News online.

China a devaluat moneda nationala la cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Banca Centrala a Chinei PBOC) a devaluat moneda nationala, yuanul, la cel mai redus nivel fata de dolar din ultimii aproape trei ani, transmite BBC.

Andreea Esca a DEMISIONAT de la The One, dupa zece ani

Andreea Esca a hotarat sa demisioneze, dupa zece ani, de la revista The One, parte a grupului Mediafax, publicatie pe care a condus-o din functia de director editorial, potrivit paginademedia. ro.

Liga I: Dinamo, noul lider al Ligii I, dupa 3-0 cu FC Voluntari

Echipa Dinamo Bucuresti a urcat pe prima pozitie a clasamentului Ligii I de fotbal, in urma victoriei inregistrate pe teren propriu, cu scorul de 3-0 1-0), in fata formatiei FC Voluntari, joi seara, in ultimul meci al etapei a 6-a, potrivit Agerpres.

Fata fugita din centrul de plasament si violata de doi politisti si-a revazut mama dupa trei ani. Femeia o vrea inapoi acasa

In timp ce politistii care au batjocorit-o sunt dupa gratii, Valentina, fata fugita din Centrul de Plasament Sfantul Stefan din Perisoru, este ajutata sa-si gaseasca linistea. O raza de speranta a rasarit in universul tinerei aruncate in infern. Mama doreste sa o ia acasa.

Claudiu Keseru s-a intors in Europa. Contract pe trei ani pentru atacantul roman

Claudiu Keseru s-a despartit de echipa qatariana Al-Gharafa si a semnat un contract pe trei sezoane cu campioana Bulgariei, Ludogoret, a anuntat joi clubul din Razgrad, citat de Agerpres. in august 2014, Keseru.

Claudiu Keseru a semnat un contract pe trei ani cu echipa Ludogoret Razgrad

Atacantul roman Claudiu Keseru a semnat un contract valabil pentru trei sezoane cu gruparea Ludogoret Razgrad, la care sunt legitimati si fotbalistii Andrei Prepelita si Cosmin Moti, informeaza site-ul oficial al clubului bulgar.

Actrita Keira Knightley a dezvaluit numele fetitei sale, dupa trei luni de la nastere

Actrita britanica Keira Knightley a dezvaluit ca pe fetita ei, in varsta trei luni, o cheama Edie. Desi a nascut in luna mai a acestui an, Keira a preferat sa nu vorbeasca despre copilul ei sau despre cum a schimbat-o maternitatea, potrivit cosmpolitan. com.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )