Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dinel Staicu, condamnat definitiv la 9 ani inchisoare pentru fraudarea Transgaz

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dinel Staicu, condamnat definitiv la 9 ani inchisoare pentru fraudarea Transgaz

Fostul presedinte al SIF Oltenia, Nutu fost Dinel) Staicu, a fost condamnat definitiv, azi, de Curtea de Apel Bucuresti la noua ani de inchisoare, intr-un dosar in care a fost trimis in judecata de DNA pentru fraudarea Transgaz Medias, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Dinel Staicu, condamnat definitiv la 9 ani de inchisoare in dosarul fraudarii Transgaz Medias

Fostul presedinte al Societatii de Investitii Financiare Oltenia, Dinel Staicu, a fost condamnat la noua ani de inchisoare de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul deschis de procurorii anticoruptie pentru fraudarea patrimoniului SC Transgaz SA Medias cu peste 11 milioane de euro, informeaza Mediafax. Decizia luata miercuri de judecatorii Curtii de Apel Bucuresti este definitiva.

Dinel Staicu, condamnat definitiv la 9 ani inchisoare pentru fraudarea Transgaz

Fostul presedinte al SIF Oltenia, Nutu fost Dinel) Staicu, a fost condamnat definitiv, azi, de Curtea de Apel Bucuresti la noua ani de inchisoare, intr-un dosar in care a fost trimis in judecata de DNA pentru fraudarea Transgaz Medias, potrivit surselor din presa.

Dinel Staicu, condamnat la 9 ani de inchisoare pentru fraudarea Transgaz: Decizia este definitiva

Fostul presedinte al SIF Oltenia, Dinel Staicu, a fost condamnat miercuri de Curtea de Apel Bucuresti la 9 ani inchisoare, intr-un dosar in care a fost trimis in judecata de DNA pentru fraudarea Transgaz.

Fostul presedinte al SIF Oltenia, Dinel Staicu, CONDAMNAT la noua ani de inchisoare

Fostul presedinte al Societatii de Investitii Financiare Oltenia, Dinel Staicu, a fost condamnat la noua ani de inchisoare de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul deschis de procurorii anticoruptie pentru.

Dinel Staicu, condamnat la 9 ani de inchisoare in dosarul fraudarii Transgaz Medias

Fostul presedinte al Societatii de Investitii Financiare Oltenia, Dinel Staicu, a fost condamnat la noua ani de inchisoare de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul deschis de procurorii anticoruptie pentru fraudarea patrimoniului SC Transgaz SA Medias.

Decizie DEFINITIVA: Dinel Staicu, condamnat la NOUA ani de inchisoare in dosarul fraudarii Transgaz Medias

Fostul presedinte al Societatii de Investitii Financiare Oltenia, Dinel Staicu, a fost condamnat la noua ani de inchisoare de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul deschis de procurorii anticoruptie pentru fraudarea patrimoniului SC Transgaz SA Medias cu peste 11 milioane de euro.

Dinel Staicu, condamnat la noua ani de inchisoare pentru fraudarea Transgaz Medias

Omul de afaceri Dinel Staicu a fost condamnat, miercuri, de magistratii Curtii de Apel Bucuresti la noua ani de inchisoare in dosarul in care este acuzat ca a fraudat societateaTransgaz SA Medias cu peste 11 milioane de euro.

Dinel Staicu, condamnat la 9 ani de inchisoare in dosarul Transgaz. Cine este omul de afaceri din Craiova

Dinel Staicu a fost condamnat la 9 ani de inchisoare cu executare in dosarul Transgaz de magistratii Curtii de Apel Bucuresti.

Luptatorul de MMA Gheorghe Ignat, cunoscut drept Ursul Carpatin, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare

Lutpatorul MMA Mixted Martial Arts), Gheorghe Ignat, cunoscut drept Ursul Carpatin, a fost condamnat, marti, la patru ani de inchisoare pentru constiuirea unui grup infractional organizat ce avea ca scop retrageri.

Pedepse intre 15 si 18 ani de inchisoare pentru asasinii unui om de afaceri din Bacau

Cinci barbati acuzati de uciderea omului de afaceri din Bacau, Valeriu Damian, au fost condamnati la inchisoare cu pedepse cuprinse intre 15 si 18 ani, in timp ce nepotul victimei, cel care ar fi condamnat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )