Libnet.ro
UNICEF

00:07

Diplomat chinez: Turistii din China viziteaza mai mult Ungaria, Serbia, chiar si Albania, decat Romania

Hotnews Hotnews,
 Diplomat chinez: Turistii din China viziteaza mai mult Ungaria, Serbia, chiar si Albania, decat Romania

Mai multi turisti chinezi ajung in tarile vecine Romaniei, cum ar fi Ungaria, Cehia, Serbia si chiar Albania, decat in Romania, avand in vedere infrastructura din aceste state, spune Zhao Li, consilierul pe probleme culturale al Ambasadei Republicii Populare Chineze la Bucuresti. continuă pe Hotnews

Cu cine va petrece Dan Negru, anul acesta, Revelionul. Imagini din culisele celei mai tari petreceri de la sfarsit de an. Foto

Asa cum ne-a obisnuit, Dan Negru da iar starul petrecerii de Revelion. Sub hastagul deMasca Distractia, vedeta de la Antena 1 duce in fata publicului, marti, 31 decembrie, de la 22. 15, Revelionul Starurilor, la care participa vedete iubite din diverse domenii. Momentele mastilor vor fi presarate cu muzica buna, intr-un spectacol de peste cinci ore.

Moment istoric pentru Tesla: ce s-a intamplat in fabrica din China

Tesla e compania despre care se spune ca a reinventat industria auto. Elon Musk mai marcheaza inca un moment extrem de important in istoria companiei sale. Tesla, compania lui Elon Musk, s-a.

DigiSport: Cum arata Cristi Borcea dupa 5 ani in care a stat mai mult la inchisoare! Face Revelionul cu 3 dintre cei 9 copii pe care ii are

Cristian Borcea 49 de ani) pare a fi terminat cu perioadele de detentie, dupa ce a fost eliberat conditionat in noiembrie 2019. Fostul actionar al celor de la Dinamo nu arata deloc anii de detentie. Borcea si-a facut mai multe operatii estetice la fata.

Descoperire socanta pe un vas fantoma. Misterul s-a adancit si mai mult

Cinci cadavre si doua cranii umane au fost descoperite in epava unei nave care a ajuns in largul coastei Japoniei. Autoritatile nipone au descoperit o inscriptie din care reiese ca vasul distrus ar proveni din Coreea de Nord, relateaza BBC.

Stirile ProTV: Ce amenda risti daca iti lasi masina mai mult de 3 ore parcata pe strada in Viena

Cele mai mari orase din vestul Europei au reusit sa elibereze trotuarele de masinile parcate. Viena, de pilda, are un sistem de parcari bine pus la punct.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )