Libnet.ro
UNICEF

15:30

Diplomatii europeni, ingroziti ca Donald Trump ar putea castiga un al doilea mandat. Ce spun despre relatiile dintre SUA si Europa

Adevărul Adevărul,
Diplomatii europeni, ingroziti ca Donald Trump ar putea castiga un al doilea mandat. Ce spun despre relatiile dintre SUA si Europa

Diplomati si oficiali europeni au indicat momentul in care au simtit ca relatiile dintre Europa si SUA se fractureaza si au facut unele estimari privind impactul unui nou mandat la Casa Alba al presedintelui american Donald Trump. continuă pe Adevărul

Cocktailul de anticorpi primit de Donald Trump. Ar putea fi folosit si in Romania: care este piedica

Presedintelui SUA, Donald Trump, i s-au administrat o serie de medicamente aflate in teste clinice, pentru tratarea simptomele Covid-19. Acestea includ remdesivir, dexametazona steroida si un cocktail experimental.

EXCLUSIV Institutul Matei Bals, primul spital din Europa unde se testeaza cocktailul de anticorpi luat de Donald Trump pentru COVID-19. Medicul Adrian Marinescu: Ar putea sa reprezinte o solutie net superioara Remdesivirului

EXCLUSIV Tratamentul pe care Donald Trump l-a primit pentru noul coronavirus si care a devenit revelatia momentului in ceea ce priveste lupa cu pandemia de COVID-19 va fi testat si in Romania. Institutul Matei.

Donald Trump a incheiat tratamentul pentru COVID-19 si poate reveni la aparitiile publice, spune doctorul sau. Biden propune o alta data de dezbatere

Presedintele american Donald Trump si-a incheiat tratamentul pentru COVID-19 si si-ar putea relua aparitiile publice incepand de sambata, potrivit unei note transmise de medicul de la Casa Alba Sean Conley, relateaza BBC.

NYT: Echipele lui Donald Trump si Joe Biden negociaza organizarea unei dezbateri in format clasic

Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat in scrutinul prezidential din SUA, ar putea accepta organizarea altei dezbateri electorale cu prezenta fizica, in contextul in care presedintele Donald Trump a anuntat ca nu accepta o dezbatere prin videoconferinta, informeaza ziarul The New York Times.

Ce tratament pentru COVID a urmat Donald Trump

Donald Trump pare ca si-a revenit extrem de repede dupa infectarea cu virusul care a omorat deja peste 210. 000 de americani. Iata ce tratament pentru COVID a urmat Presedintele! .

Cum arata Donald Trump dupa tratamentul pentru COVID

Subiectul acestei saptamani este, de departe, revenirea lui Donald Trump la Casa Alba dupa cele cateva zile petrecute in spital. Iata cum arata Presedintele SUA dupa tratamentul pentru COVID.

Donald Trump, la primul eveniment cu public dupa spitalizare. Luni va participa la un miting in Florida

Presedintele american, Donald Trump, va tine sambata la Casa Alba primul sau eveniment cu public dupa testul pozitiv la COVID-19 saptamana trecuta, a afirmat vineri un oficial cu rang inalt, scrie AFP. Luni, presedintele candidat va tine in Florida primul sau miting electoral .

Donald Trump va participa luni la primul sau miting electoral dupa infectarea cu coronavirus

Donald Trump va participa luni in Florida la primul miting electoral dupa ce a fost testat pozitiv la coronavirus saptamana trecuta, a anuntat vineri echipa sa de campanie, relateaza AFP. Sambata ar urma sa tina primul sau eveniment public la Casa Alba.

EXCLUSIV Un tratament cu anticorpi, asemanator celui primit de Donald Trump, ar urma sa fie folosit de saptamana viitoare si la spitalul Victor Babes din Timisoara

EXCLUSIV Tratamentul pe care presedintele SUA, Donald Trump, l-a primit pentru noul coronavirus si care si-a dovedit in cazul sau eficienta a deschis calea catre o noua strategie folosita de medici pentru.

Donald Trump, inca bolnav de COVID-19: Sunt un specimen fizic perfect

Presedintele american Donald Trump nu a scapat inca de infectia cu coronavirus, dar spune ca se simte grozav si e gata de mitingurile de campanie cu zeci de mii de oameni. El a declarat in cadrul unui interviu c.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )