Libnet.ro
UNICEF

22:00

Director Socar Romania: Azerbaidjan, Turcia si Romania coopereaza pentru asigurarea securitatii energetice a regiunii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Director Socar Romania: Azerbaidjan, Turcia si Romania coopereaza pentru asigurarea securitatii energetice a regiunii

In contextul evolutiilor geopolitice din regiunea Marii Caspice si a Marii Negre, oficialii si reprezentantii energetici din Azerbaidjan au discutat cu autoritatile din Romania si Turcia pentru consolidarea securitatii energetice din regiune, potrivit unui comunicat remis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Director Socar Romania: Azerbaijan, Turcia si Romania coopereaza pentru asigurarea securitatii energetice a regiunii

In contextul evolutiilor geopolitice din regiunea Marii Caspice si a Marii Negre, oficialii si reprezentantii energetici din Azerbaijan au discutat cu autoritatile din Romania si Turcia pentru consolidarea securitatii energetice din regiune, potrivit unui comunicat remis astazi redactiei.

Romania primeste fonduri europene pentru curatarea ariilor contaminate cu petrol

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 74,3 milioane de euro in cadrul Fondului European de Dezvoltare Regionala, pentru curatarea mai multor arii contaminate cu produse petroliere din diferite judete ale Romaniei. Astfel, tara noastra va putea sa isi respecte obligatiile in domeniul protectiei mediului, prin aceasta investitie contribuindu-se la remedierea daunelor severe aduse mediului si la combaterea poluarii. in plus, vor fi reduse riscurile ecologice implicate de poluarea cu astfel de produse. Pe durata implementarii proiectului vor fi create 30 de locuri de munca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )