Libnet.ro
UNICEF

01:05

Directorul Administratiei Nationale Apele Romane si-a dat demisia

Hotnews Hotnews,
 Directorul Administratiei Nationale Apele Romane si-a dat demisia

Directorul general al Administratiei Nationale Apele Romane, Vasile Pintilie, a anuntat, miercuri seara, ca isi depune demisia de onoare din functie, demersul venind dupa ce, potrivit unor surse oficiale, premierul Victor Ponta a cerut inlocuirea lui, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Directorul Administratiei Nationale Apele Romane a demisionat, dupa ce premierul Ponta a cerut inlocuirea lui

UPDATE - Directorul general al Administratiei Nationale Apele Romane, Vasile Pintilie, a anuntat ca isi depune demisia de onoare din functie. Demersul vine dupa ce premierul Victor Ponta a cerut inlocuirea.

Directorul de la Apele Romane si-a luat concediu cand au inceput inundatiile

Autoritatile au avertizat inca de vineri asupra riscului major de inundatii, dar directorul general al Administratiei Nationale Apele Romane, Vasile Pintilie, a plecat in concediu pentru doua saptamani. Va.

In concediu, directorul de la Apele Romane ar putea sa fie demis de Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a cerut demiterea directorului Administratiei Nationale Apele Romane, aflat la acest moment in concediu, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale.

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie: Codul portocaliu din sud-vestul tarii se va extinde in zilele urmatoare/ Prognoza meteo pentru luni si marti

Codul portocaliu de ploi instituit duminica in Mehedinti, Gorj si Valcea se va extinde in zilele urmatoare, iar sub avertizare va intra zona de munte a judetelor Olt, Dolj si Arges, local fiind posibile cantitati de apa de 100 de litri pe metru patrat, a anuntat directorul ANM, Ion Sandu, potrivit Mediafax.

UPDATE. Directorul Administratiei Apele Romane si-a dat demisia de onoare, dupa ce Ponta a cerut destituirea sa

Premierul Victor Ponta a cerut, miercuri, destituirea din functie a directorului Apele Romane, deoarece acesta a plecat in concediu, in timp ce in mai multe judete din tara sunt inundatii. Mai mult, vicepremierul Liviu Dragnea a declarat ca va solicita un raport despre cum s-au cheltuit banii pentru Apele Romane.

Premierul Ponta a cerut demisia sefului de la Apele Romane. Directorul si-a luat concediu cand au inceput inundatiile

Primul ministru Victor Ponta a solicitat demiterea directorului Administratiei Nationale Apele Romane, aflat la acest moment in concediu, informeaza Mediafax. Cererea de demitere a directorului de la Apele.

Seful Apelor Romane a discutat cu premierul Ponta si i-a explicat ca a coordonat, prin telefon, toate interventiile din timpul inundatiilor

Directorul Administratiei Nationale Apele Romane Vasile Pintilie a vorbit telefonic cu premierul Ponta, miercuri, dupa ce acesta a cerut demiterea sa, informandu-l ca toate activitatiile institutiei au fost.

Premierul Ponta a cerut demisia sefului de la Apele Romane

Primul ministru Victor Ponta a solicitat demiterea directorului Administratiei Nationale Apele Romane, aflat la acest moment in concediu, informeaza Mediafax. Cererea de demitere a directorului de la Apele.

LIVE TEXT/VIDEO Cod rosu de inundatii pe rauri din 4 judete: Olt, Teleorman, Arges si Valcea. Rauri din 10 judete, sub cod portocaliu/ Inca o victima in Valcea, un barbat a murit dupa ce si-a vazut casa luata de ape

In urma evolutiei situatiei hidrometeorologice din bazinul superior al raului Vedea, hidrologii mentin si extind avertizarea cod rosu de inundatii, incepand de miercuri - ora 08:00 pe Vedea si pe afluentul sau Cotmeana din judetele Olt, Teleorman si Arges. Codul rosu in zona vizata expira joi la ora 8:00. -------------------------Joi 00. 30 Arges: Sute de localnici evacuati din locuinte isi petrec noaptea in scoli si camine culturaleOra 23. 30 Directorul Administratiei Nationale Apele Romane si-a dat demisiaOra 19:30 Valcea: Un barbat din Vaideeni a murit dupa ce si-a vazut casa luata de apeOra 18:56 Gabor Apele Romane): Viitura de pe Vedea, la o cota maxima a ultimilor 50-100 de ani.

Vicepremerul Dragnea solicita o analiza serioasa privind cheltuielile catre Administratia Nationala Apele Romane

Dragnea a cerut o analiza serioasa privind cheltuielile catre Administratia Nationala Apele Romane. Vicepremierul acuza ca nu exista o strategie clara. Conform Administratiei Nationale Apele Romane, debitele raurilor au cresscut de 400 de ori, conform B1tv.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )