Libnet.ro
UNICEF

06:30

Directorul APIA: Peste 80% din parcelele agricole din Romania, la limita incarcaturii cu nitrati

Hotnews Hotnews,
 Directorul APIA: Peste 80% din parcelele agricole din Romania, la limita incarcaturii cu nitrati

Peste 80 la suta din parcelele agricole din Romania sunt la limita incarcaturii cu nitrati, sustine directorul general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), Dorel Benu, potrivit caruia nu exista, insa, pericol de poluare din aceasta cauza, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO Directorul APIA: Peste 80% din parcelele agricole din Romania, la limita incarcaturii cu nitrati

Peste 80 la suta din parcelele agricole din Romania sunt la limita incarcaturii cu nitrati, sustine directorul general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), Dorel Benu, potrivit caruia nu exista, insa, pericol de poluare din aceasta cauza, transmite Mediafax.

Peste 80% din parcelele agricole din Romania, la limita incarcaturii cu nitrati. ...

Peste 80 % din parcelele agricole din Romania sunt la limita incarcaturii cu nitrati, sustine directorul general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), Dorel Benu, potrivit caruia nu exista, insa, pericol de poluare din aceasta cauza, transmite mediafax. Directorul general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), Dorel Benu, a declarat, sambata, la Reghin, la o conferinta de instruire si informare privind exercitiul financiar bugetar 2014-2020, .

Benu (APIA): Peste 80% din terenurile agricole din Romania, la limita incarcaturii cu nitrati. Nu exista pericol de poluare

Peste 80 la suta din parcelele agricole din Romania sunt la limita incarcaturii cu nitrati, sustine directorul general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), Dorel Benu, potrivit caruia nu exista, insa, pericol.

Semnal de alarma: Peste 80% din parcelele agricole din Romania sunt la limita incarcaturii cu nitrati

Peste 80 la suta din parcelele agricole din Romania sunt la limita incarcaturii cu nitrati, sustine directorul general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), Dorel Benu, potrivit.

Peste 80% din terenurile agricole din Romania se afla la limita incarcaturii cu nitrati

Chiar daca peste 80% din parcelele agricole din Romania sunt la limita incarcaturii cu nitrati, dupa cum sustine directorul general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), Dorel Benu, nu exista pericol de poluare din aceasta cauza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )