Libnet.ro
UNICEF

22:30

CNADNR va rezilia contractul pentru un tronson al autostrazii Nadlac-Arad din cauza intarzierii lucrarilor

Hotnews Hotnews,
CNADNR va rezilia contractul pentru un tronson al autostrazii Nadlac-Arad din cauza intarzierii lucrarilor

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) va rezilia contractul pentru construirea primului tronson al autostrazii Nadlac-Arad, incheiat cu o asociere din care face compania Romstrade, controlata de omul de afaceri Nelu Iordache, motivul principal fiind intarzierea lucrarilor, informeaza Mediafax. Directorul general al CNADNR, Mircea Pop, a declarat pentru agentia de presa citata ca a trimis o notificare partilor implicate, urmand ca rezilierea contractului sa se faca in temne de 15 zile. continuă pe Hotnews

CNADNR reziliaza contractul pentru un tronson al autostrazii Nadlac-Arad, invocand intarzieri in executie

CNADNR va rezilia contractul pentru construirea primului tronson al autostrazii Nadlac-Arad, incheiat cu o asociere din care face compania Romstrade, controlata de omul de afaceri Nelu Iordache, motivul principal.

PREMIERA. Contractul lui Nelu Iordache pentru executia autostrazii Nadlac Arad a fost ...

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) a decis, ieri, sa rezilieze contractul de Proiectare si executie la Autostrada Nadlac-Arad care insumeaza 22 de kilometri. Cel care s-a ocupat, pina ieri, de finalizarea acestui tronson de autostrada a fost omul de afaceri Nelu Iordache prin intermediul firmei de constructii Romstrade. Portiunea Nadlac - Arad reprezinta lotul 1 din Coridorul IV Paneuropean si avea termen de finalizare luna aprilie a anului 2013. Valoarea .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )