Libnet.ro
UNICEF

22:30

Adrian Nastase: Monica Macovei isi da DEMISIA din PDL.

România Liberă România Liberă,
Adrian Nastase: Monica Macovei isi da DEMISIA din PDL.

Fostul premier Adrian Nastase, aflat in detentie in penitenciarul Jilava, scrie pe blogul personal ca Monica Macovei isi va da demisia din PDL, citand surse care au vrut sa-si pastreze anonimatul. Alte surse, tot sub protectia anonimatului, continua Nastase, spun ca Monica Macovei a vrut sa-si dea demisia din PDL, dar ca aceasta tentatie nu a durat decat cateva minute. Din surse, care au dorit sa-si pastreze anonimatul, am aflat ca Monica Macovei urmeaza sa-si dea demisia din PDL, suparata . continuă pe România Liberă

Nastase: Monica Macovei demisioneaza din PDL

Monica Macovei va demisiona din PDL, anunta fostul premier Adrian Nastase pe blogul personal. Fostul prim-ministru scrie ca, din surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, a aflat ca Monica Macovei urmeaza.

Adrian Nastase cere ANULAREA condamnarii din dosarul Trofeul Calitatii.

Irina Paula Jianu si Adrian Nastase vor fi adusi,luni, in fata Completului de cinci judecatori ai Curtii Supreme de Justitie. Cei doi au depus o contestatie in anulare impotriva deciziilor definitive de condamnare in dosarul Trofeul calitatii, potrivit evz. ro Procesul a fost deschis din iunie 2012, si a avut doua termene, dar nu s-a putut judeca pana astazi deoarece magistratii nu au motivat decizia de condamnarea. In acest dosar, Adrian Nastase a fost condamnat la doi ani de inchisoare, .

AMANARE in procesul lui Adrian Nastase. Fostul premier face plangere la CEDO.

UPDATE: Judecatorii instantei supreme au amanat, luni, pentru a doua oara, judecarea contestatiei fostului premier PSD Adrian Nastase, pentru 3 decembrie, potrivit Mediafax. Completul de cinci judecatori de la instanta suprema a amanat, luni, pentru 3 decembrie contestatia in anulare formulata de Adrian Nastase in cazul deciziei definitive de condamnare la doi de inchisoare in dosarul Trofeul calitatii, din cauza ca la dosar nu a ajuns motivarea sentintei. Si Irina Paula Jianu, fost .

Mircea Ionescu Quintus despre Adrian Nastase : i se va face dreptate mai repede decat cred unii.

Preoedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus a vorbit azi, la lansarea candida64258;ilor USL din Sectorul 1, despre nedreptatea care i s-a facut lui Adrian Nastase, aratand ca mai curand decat oi-ar inchipui unii acestuia i se va face dreptate oi va reveni in randurile oamenilor politici, consemneaza Mediafax. Sunt foarte apropiat prieten cu domnul Adrian Nastase oi sunt sigur ca mai curand decat oi-ar inchipui unii .

Avocatii lui Adrian Nastase reclama Romania la CEDO

Avocatii fostului premier Adrian Nastase reclama Romania la CEDO pentru ca magistratii Instantei Supreme nu au reusit sa motiveze decizia sentintei de condamnare in dosarul Trofeul Calitatii. Aparatorii.

iCCJ amana judecarea contestatiei in anulare in cazul condamnarii lui Adrian Nastase

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ) au decis, azi, amanarea judecarii contestatiilor in anulare formulate de Adrian Nastase si Irina Paula Jianu in dosarul Trofeul Calitatii, informeaza sursele de presa.

ICCJ a amanat judecarea contestatiei de anulare a pedepsei lui Adrian Nastase in dosarul Trofeul Calitatii

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis, luni, amanarea judecarii contestatiilor in anulare formulate de Adrian Nastase in dosarul Trofeul Calitatii pentru data de 3 decembrie, informeaza Realitatea TV. Potrivit Mediafax, motivul amanarii a fost neredactarea hotararii de condamnare a fostului premier la doi ani de detentie, data in 20 iunie 2012.

ICCJ a amanat pentru 3 decembrie judecarea contestatiei de anulare a pedepsei lui Adrian Nastase in dosarul Trofeul Calitatii

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis, luni, amanarea judecarii contestatiilor in anulare formulate de Adrian Nastase in dosarul Trofeul Calitatii pentru data de 3 decembrie, informeaza Realitatea TV. Potrivit Mediafax, motivul amanarii a fost neredactarea hotararii de condamnare a fostului premier la doi ani de detentie, data in 20 iunie 2012.

Mircea Ionescu Quintus: Sunt sigur ca, mai curand decat si-ar inchipui unii, i se va face dreptate domnului Adrian Nastase

Presedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus a vorbit, sambata, la lansarea candidatilor USL din Sectorul 1, despre nedreptatea care i s-a facut lui Adrian Nastase, aratand ca mai curand decat.

Mircea Ionescu Quintus: Sunt sigur ca mai curand decat si-ar inchipui unii lui Adrian Nastase i se va face dreptate si va reveni in politica

Mircea Ionescu Quintus, presedintele de onoare al PNL, a declarat, sambata, la lansarea candidatilor USL din Sectorul 1, lui Adrian Nastase i s-a facut o nedreptate si ca acesta va reveni in randurile.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )