Libnet.ro
UNICEF

22:15

Zeci de mii de calatori, BLOCATIi din cauza perturbarii traficului feroviar in Franta.

România Liberă România Liberă,
Zeci de mii de calatori, BLOCATIi din cauza perturbarii traficului feroviar in Franta.

Traficul feroviar catre periferie si pe marile linii inclusiv cele internationale cu plecare din Gara de Nord din Paris a fost puternic perturbat miercuri, la cateva ore dupa o serie de incidente care au blocat zeci de mii de calatori, a anuntat compania franceza a cailor ferate SNCF, potrivit Mediafax. Trenurile catre periferiile de nord si est au fost cele mai afectate, traficul fiind total intrerupt timp de cateva ore, a explicat un oficial al SNCF, Celine Sibert. Trenurile de pe . continuă pe România Liberă

Zeci de mii de calatori, blocati din cauza perturbarii traficului feroviar in Franta

Traficul feroviar catre periferie si pe marile rute, inclusiv cele internationale cu plecare din Gara de Nord din Paris, a fost puternic perturbat miercuri, la cateva ore dupa o serie de incidente care au blocat zeci de mii de calatori, a anuntat compania franceza a cailor ferate SNCF, citata de AFP.

Putin l-a demis pe ministrul Apararii, din cauza unui scandal de frauda

Presedintele rus Vladimir Putin l-a demis marti pe ministrul Apararii, Anatoly Serdyuko, din cauza unui scandal de frauda in care acesta este implicat. Putin a facut anuntul demiterii ministrului in timpul unei.

Actrita Olga Tudorache a amanat spectacolul Portretul Doamnei T, din cauza unor probleme de sanatate

Actrita Olga Tudorache are probleme de sanatate, astfel ca spectacolul Portretul Doamnei T, programat sa aiba loc pe 23 noiembrie, la Sala Palatului din Capitala, s-a amanat, urmand sa fie reprogramat.

Grecia: Greva generala de 48 de ore, din cauza noilor masuri de austeritate.

Transporturile in comun si serviciile publice nu functionau marti dimineata in Grecia, la inceputul unei greve generale de 48 de ore decretata de principalele doua sindicate din tara pentru a protesta fata de proiectul de austeritate depus luni in Parlament, relateaza AFP, citat de Mediafax. Manifestatii sunt prevazute la pranz la Atena si in marile orase, inaintea unui vot crucial asteptat miercuri seara. Marti dimineata, transporturile in comun si taxiurile nu circulau la Atena. Trenurile, .

Te-ai saturat sa tusesti? 7 motive din cauza carora nu iti trece tusea

Exista multe cauze medicale datorita carora o tuse poate persista si poate fi frustrant atat pentru pacienti, cat si pentru medici. Cea mai frecventa cauza de tuse cronica este previzibila. Vine in urma unei infectii virale sau de alta natura. Simptomele unei raceli pot disparea dupa cateva zile, tusea in schimb poate persista saptamani intregi.

Apple Maps, pe cale de a declansa un conflict international din cauza insulelor Dokdo

Guvernul din Coreea de Sud a inaintat o plangere catre conducerea Apple deoarece Apple Maps prezinta o serie de insule mici, situate intre Coreea si Japonia, cu alte nume decat cele reale. Aceste insule sunt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )