Libnet.ro
UNICEF

00:07

Directorul Hidro Prahova, Adrian Semcu, in arest la domiciliu: Decizia iCCJ nu este definitiva

B1 B1,
Directorul Hidro Prahova, Adrian Semcu, in arest la domiciliu: Decizia iCCJ nu este definitiva

Directorul Hidro Prahova, Adrian Semcu, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova, va sta in arest la domiciliu. potrivit deciziei de joi a Curtii Supreme, care a respins propunerea DNA de arestare. continuă pe B1

Directorul Hidro Prahova, Adrian Semcu, in arest la domiciuliu: Decizia iCCJ nu este definitiva

Directorul Hidro Prahova, Adrian Semcu, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova, va sta in arest la domiciliu. potrivit deciziei de joi a Curtii Supreme, care a respins propunerea DNA de arestare.

Directorul Hidro Prahova, Adrian Semcu, audiat la DNA

Directorul Hidro Prahova Adrian Semcu a fost adus cu mandat la DNA Ploiesti. Semcu ar fi implicat in atribuirea prin influentarea comisiei de licitatii a unui contract de apa-canalizare de 162. 000 euro firmei.

Directorul Hidro Prahova, Adrian Semcu si omul de afaceri Gheorghe Boeru, in AREST la domiciliu

13- Directorul SC Hidro Prahova, Adrian Semcu, si omul de afaceri Gheorghe Boeru vor fi cercetati in arest la domiciliu in dosarul in care sunt inculpati cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian.

Directorul Hidro Prahova, Adrian Semcu, a fost retinut pentru trafic de influenta

Directorul general al SC Hidro Prahova, Adrian Semcu, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova, a fost retinut miercuri de procurorii DNA Ploiesti pentru trafic de influenta, informeaza Agerpres.

Directorul Hidro Prahova, Adrian Semcu, si seful Romair Consulting, Gheorghe Boeru, retinuti de DNA in dosarul cumnatului lui Ponta

Directorul general al SC Hidro Prahova, Adrian Emanuil Semcu, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova, a fost retinut miercuri de procurorii DNA Ploiesti pentru trafic de influenta. Procurorii anticoruptie l-au retinut de asemenea, in acelasi dosar, si pe presedintele companiei Romair Consulting, Gheorghe Boeru, pentru dare de mita, cumparare de influenta si evaziune fiscala.

Directorul general al SC Hidro Prahova, Adrian Semcu, retinut pentru trafic de influenta

Directorul general al SC Hidro Prahova, Adrian Semcu, a fost retinut pentru 24 de ore de DNA, in dosarul in care este inculpat Iulian Hertanu, fiind acuzat de trafic de influenta, fapta care ar fi fost comisa in.

Directorul Hidro Prahova afla daca va fi arestat

Directorul Hidro Prahova, Adrian Semcu, a fost retinut pentru 24 de ore, pentru trafic de influenta, iar astazi afla daca va fi arestat 30 de zile. Procurorii DNA l-au retinut si pe omul de afaceri Gheorghe.

Directorul Hidro Prahova, retinut pentru trafic de influenta

Directorul general al Hidro Prahova, Adrian Semcu, a fost retinut pentru 24 de ore de DNA, in dosarul in care este inculpat Iulian Hertanu, fiind acuzat de trafic de influenta, fapta care ar fi fost comisa in perioada in care detinea functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova.

STENOGRAME: Crin, Ponta si mogulul Ghita apar in interceptarile cu directorul retinut al HidroPrahova

Interceptarile din dosarul directorului Hidro Prahova, Adrian Semcu, retinut miercuri de procurorii DNA pentru trafic de influenta, contin nume sonore, Crin, Ponta si mogulul Sebastian Ghita.

Directorul general al SC Hidro Prahova, adus la DNA pentru audieri

Directorul general al SC Hidro Prahova, Adrian Semcu, a fost adus, azi, la DNA Ploiesti pentru a fi audiat in dosarul in care sunt inculpati Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, deputatii Sebastian Ghita si Vlad Cosma, precum si presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, potrivit surselor din presa.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )