Libnet.ro
UNICEF

16:01

DIRECTORUL OMS, DESPRE ANCHETA DIN CHINA PRIVIND ORIGINEA PANDEMIEI: Toate ipotezele raman pe masa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIRECTORUL OMS, DESPRE ANCHETA DIN CHINA PRIVIND ORIGINEA PANDEMIEI: Toate ipotezele raman pe masa

Directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) a afirmat vineri ca toate ipotezele raman pe masa in ceea ce priveste originea pandemiei, dupa o misiune de o luna a unor experti mandatati de organizatie in China, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Directorul OMS, despre ancheta privind originea pandemiei: Toate ipotezele raman deschise

Directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii,dr Tedros Adhanom Ghebreyesus a precizat catoate ipotezele raman deschise in cercetarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii despre originea Covid-19,.

Seful OMS, declaratii despre ancheta aparitiei covid-19. Acesta a fost un exercitiu stiintific important

Presa internationala a preluat azi, ultimele declaratii facute de Tedros Adhanom Ghebreyesus cu privire la anchetele COVID-19 din Wuhan. Oficialul a reactionat imediat dupa ce a fost respinsa teoria ca virusul a scapat dintr-un laborator din orasul chinez Wuhan. Tedros Adhanom Ghebreyesus confirma ca toate ipotezele raman deschise inca de anul trecut s-au pus presiuni .

Cosmin Olaroiu a plecat din China. De ce a luat decizia neasteptata

Dupa ultimele prestatii din campionat si tensiunile dintre oficialii clubului Jiangsu Suning si antrenor, a venit bomba. Cosmin Olaroiu si-a luat la revedere de la China, renuntand la contractul pe care il avea cu gruparea chineza. Antrenorul campion a fost extrem de dezamagit, iar decizia era deja prevestita de la inceputul anului. Cosmin Olaroiu s-a .

EXCLUSIV Mircea Dinescu, adevarul despre plecarea din TVR. Cati bani castiga pentru emisiune

Mircea Dinescu 70 de ani), gazda emisiunii Politica si delicateturi TVR 1) a decis sa spuna adio! postului public de televiziune si sa revina in lumea afacerilor private. Am renuntat, din diverse motive, inclusiv financiare, la colaborarea cu TVR. Din luna martie ma voi muta la Prima TV, dar pana atunci imi voi lua .

Seful OMS: Toate ipotezele privind originea virusului Covid-19 sunt investigate in continuare

Toate ipotezele sunt inca luate in consideratie de Organizatia Mondiala a Sanatatii in investigatia privind originile COVID-19, a declarat directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, citat de The Guardian.

Este UE atat de disperata sa primeasca vaccinuri din China si Rusia? Depinde pe cine intrebi. Pana la urma, statele membre decid ce vaccinuri sunt folosite la nivel national

Pusa in fata criticilor referitoare la ritmul redus de vaccinare impotriva COVID19, UE se vede nevoita sa ia in calcul si alte solutii, din afara blocului comunitar. Vaccinurile din Rusia si China sunt deja la portile Europei ba chiar au intrat in UE, prin intermediul Ungariei). Se vor raspandi acestea in UE pentru a suplini dozele lipsa de la Pfizer sau AstraZeneca?.

Anuntul zilei de la Kaufland. Toti clientii trebuie sa stie despre surpriza din toate magazinele

Kaufland a facut astazi un anunt foarte important pentru clientii sai din toata Romania. Acest anunt vine ca o veste excelenta pentru cei care decid sa isi cumpere produsele din cadrul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )