Libnet.ro
UNICEF

18:45

Directorul OMS in Europa avertizeaza: Se poate evita carantina daca 95% dintre oameni ar purta masca de protectie, in loc de 60% cum se intampla acum

B1 B1,
Directorul OMS in Europa avertizeaza: Se poate evita carantina daca 95% dintre oameni ar purta masca de protectie, in loc de 60% cum se intampla acum

Directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) in Europa, Hans Kluge, avertizeaza ca masura carantinei poate fi evitata daca toata lumea ar respecta regulile de protectie sanitara, una dintre cele mai. continuă pe B1

OMS pledeaza pentru mentinerea scolilor deschise in perioada pandemiei

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a pledat joi pentru necesitatea de a mentine deschise scolile in perioada pandemiei de coronavirus si considera ca se poate evita carantina, daca sunt sporite masurile de protectie.

OMS pledeaza pentru mentinerea deschisa a scolilor si crede ca izolarea poate fi evitata

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a pledat joi pentru necesitatea de a mentine deschise scolile in perioada pandemiei de coronavirus si este de parere ca se poate evita carantina daca sunt sporite masurile de protectie, relateaza EFE.

Surpriza: directorul OMS a refuzat testarea pentru covid-19. Cum isi scuza gestul pe care il promoveaza

Directorul OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a revenit la munca dupa o perioada de 17 zile de izolare, dupa ce s-a expus la noul coronavirus. Gestul sau de a nu se testa dupa revenire a surprins, insa, mai multa lume. Motivul pe care acesta l-a explicat este plauzibil, dar multe persoane il judeca pentru lipsa de .

Directorul OMS a iesit din carantina si s-a intors la lucru. De ce nu s-a testat pentru Covid-19

Directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, s-a intorsla lucru la Geneva, dupa ce a fost contact cu o persoana testata pozitiv cu virusulCovid-19. El a spus ca nu.

Directorul OMS s-a intors la lucru dupa carantina si nu considera necesar sa se testeze

Directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a revenit luni la lucru la Geneva, dupa ce a stat in izolare in urma expunerii la noul coronavirus, afirmand ca nu considera necesar un test, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )