Libnet.ro
UNICEF

11:45

Discutie privata intre Barack Obama si Vladimir Putin, in Normandia

România Liberă România Liberă,
Discutie privata intre Barack Obama si Vladimir Putin, in Normandia

Presedintele american, Barack Obama, a avut o scurta discutie privata, de aproximativ zece minute, cu omologul sau rus, Vladimir Putin, vineri, cu ocazia ceremoniei organizate la 70 de ani de la Debarcarea in Normandia . continuă pe România Liberă

Barack Obama si Vladimir Putin au avut o intalnire privata in Normandia

Barack Obama a avut vineri o scurta discutie privata, de aproximativ zece minute, cu presedintele Rusiei, Vladimir Putin, cu ocazia ceremoniei organizate la 70 de ani de la Debarcarea in Normandia. Informatia a fost confirmata de presedintia franceza.

Presedintele francez se va intalni separat cu Barack Obama si Vladimir Putin, joi, la Paris

Barack Obama si Vladimir Putin se vor intalni amandoi, joi, la Paris, cu presedintele frances Francois Hollande, insa in intalniri separate. Presedintia franceza a anuntat ca in ambele cazuri este vorba.

Presedintele american Barack Obama i-a cerut omologului sau rus sa detensioneze situatia in estul Ucrainei

Presedintele SUA, Barack Obama, i-a cerut, vineri, omologului sau rus,Vladimir Putin, sa contribuie la calmarea situatiei dinUcraina, scrie AFP. Vladimir Putin si Barack Obama au avut o intrevedere.

Vladimir Putin ii cere lui Barack Obama sa prezinte dovezi legate de interventia Rusiei in Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin a cerut miercuri Americii sa prezinte dovezi ale implicarii militare rusesti in estul Ucrainei, dar s-a aratat mai conciliant in privinta noului presedinte ucrainean, declarandu-se pregatit sa se intalneasca cu el in Franta, scrie AFP.

Obama ii recomanda lui Vladimir Putin sa inceapa dialogul cu noul presedinte al Ucrainei

Vladimir Putin trebuie sa recunoasca legitimitatea alegerilor prezidentiale dinUcraina si sa inceapa dialogul cu Petro Porosenko, a afirmat presedintele SUA, Barack Obama, potrivit AFP. Rusia trebuie sa.

Vladimir Putin, greu de izolat

Chiar daca nu va participa, joi, la summitul G7, presedintele rus Vladimir Putin va fi, vineri, in centrul evenimentelor dedicate comemorarii a 70 de ani de la marea debarcare din Normandia. Si asta in pofida faptului ca occidentalii au declarat in repetate randuri ca vor sa izoleze Rusia diplomatic si economic din cauza anexarii Crimeei si destabilizarii estului Ucrainei, relateaza AFP.

Culisele primului interviu acordat de Vladimir Putin presei occidentale dupa izbucnirea crizei din Ucraina: Presedintele rus, o persoana cu o carisma rece si cu rigiditatea brutala a unui timid

Presedintele rus Vladimir Putin a dat dovada de o carisma rece in primul primul interviu acordat presei occidentale de la izbucnirea crizei din Ucraina, la care s-a prezentat cu o intarziere de cateva ore si fara sa ceara inainte temele intrebarilor, au relatat jurnalistii de la TF1 si Europe1. Interviul urmeaza sa fie difuzat miercuri seara, inainte de sosirea liderului rus in Franta pentru ceremoniile organizate cu ocazia debarcarii aliatilor in Normandia.

Vladimir Putin se va intalni cu Angela Merkel la 6 iunie

Presedintele rus, Vladimir Putin, se va intalni cu cancelarul german Angela Merkel in Franta, la 6 iunie. intalnirea va avea loc inainte ceremoniilor organizate la 70 de ani de la Debarcarea in Normandia, a.

Barack Obama recunoaste ca uneori mai confunda Comisia, Consiliul si Parlamentul European

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a avut din nou un moment de sinceritate, joi, atunci cand a afirmat ca i se intampla destul de des sa confunde institutiile europene intre ele, precum Comisia, Consiliul sau Parlamentul European, informeaza AFP.

Presedintele SUA a inceput turneul in Europa. IMAGINI cu Barack Obama la Varsovia

Presedintele american Barack Obama a ajuns, marti, la Varsovia, Polonia, unde se va intalni cu liderii tarilor aliate din Europa Centrala si de Est, intre care si Romania. Presedintele american efectueaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )