Libnet.ro
UNICEF

16:45

Presedintele american Barack Obama i-a cerut omologului sau rus sa detensioneze situatia in estul Ucrainei

B1 B1,
Presedintele american Barack Obama i-a cerut omologului sau rus sa detensioneze situatia in estul Ucrainei

Presedintele SUA, Barack Obama, i-a cerut, vineri, omologului sau rus,Vladimir Putin, sa contribuie la calmarea situatiei dinUcraina, scrie AFP. Vladimir Putin si Barack Obama au avut o intrevedere. continuă pe B1

Presedintele american Barack Obama se intalneste astazi cu liderii noii Europe, in Polonia

Presedintele american Barack Obama soseste astazi la Varsovia, prima etapa a turneului sau in Europa. Seful Casei Albe se va vedea in capitala Poloniei si cu lideri din statele Europei Centrale si de Est, printre acestia si seful statului roman, Traian Basescu.

Ce se va intampla astazi la Varsovia. Acesta este planul presedintelui american Barack Obama

Presedintele american Barack Obama urmeaza sa il intalneasca miercuri pe presedintele ales ucrainean, prooccidentalul Petro Porosenko, al doilea gest puternic american fata de Kiev, dupa ce a propus marti.

VIDEO Barack Obama: Liderii trebuie sa lupte impotriva coruptiei, nu sa fure de la cetateni/ Romania nu va fi niciodata singura!

Presedintele american Barack Obama a aratat miercuri, intr-un discurs sustinut la Varsovia, ca Statele Unite nu isi vor abandona aliatii, subliniind faptul ca Romania, Polonia, Lituania si Letonia nu vor fi niciodata singure, navele NATO din Marea Neagra si Marea Baltica, avioanele NATO de deasupra Balticii si fortele de pe solul polonez fiind dovezi ale angajamentului asumat de americani. Liderul de la Casa Alba a invocat o raspundere reciproca reamintind partenerilor europeni ca asa cum SUA isi mareste efectivele si atasamentul, asa trebuie sa faca si alti aliati. HotNews. ro a transmis LIVETEXT principalele declaratii ale liderului de la Casa Alba.

Presedintele SUA a inceput turneul in Europa. IMAGINI cu Barack Obama la Varsovia

Presedintele american Barack Obama a ajuns, marti, la Varsovia, Polonia, unde se va intalni cu liderii tarilor aliate din Europa Centrala si de Est, intre care si Romania. Presedintele american efectueaza.

Barack Obama se intalneste cu Petro Porosenko la Varsovia

Presedintele american Barack Obama urmeaza sa il intalneasca miercuri pe presedintele ales ucrainean, prooccidentalul Petro Porosenko. Acesta este al doilea gest puternic american fata de Kiev, dupa ce a.

Barack Obama se intalneste cu Petro Porosenko la Varsovia

Presedintele american Barack Obama se va intalni miercuri pe presedintele ales ucrainean, prooccidentalul Petro Porosenko, dupa ce a propus marti alocarea sumei de un miliard de dolari pentru securitate in Europa.

Traian Basescu se intalneste cu Barack Obama, in Polonia

Presedintele Traian Basescu merge in Polonia pentru a participa la ceremoniile dedicate sarbatoririi a 25 de ani de libertate, ocazia cu care va lua parte la dejunul de lucru oferit de presedintele american Barack Obama si de presedintele Poloniei, Bornislaw Komoroski, anunta Administratia Prezidentiala.

Discutie privata intre Barack Obama si Vladimir Putin, in Normandia

Presedintele american, Barack Obama, a avut o scurta discutie privata, de aproximativ zece minute, cu omologul sau rus, Vladimir Putin, vineri, cu ocazia ceremoniei organizate la 70 de ani de la Debarcarea in Normandia .

Barack Obama, filmat in timp ce facea exercitii intr-o sala de fitness din Varsovia (VIDEO)

Presedintele american Barack Obama a fost filmat in timp ce facea exercitii in sala de fitness a hotelului din Varsovia unde a fost cazat. Clipul a fost realizat cu telefonul mobil de un client al aceluiasi hotel.

Barack Obama, la Varsovia: Polonia, Lituania, Letonia, Romania nu vor fi singure. Suntem impreuna acum si intotdeauna (VIDEO)

Romania, Polonia, Lituania sau Letonia nu vor fi singure, a dat asigurari presedintele american Barack Obama, de la Varsovia. Condamnand agresiunea Rusiei in Ucraina, liderul de la Casa Alba a declarat ca.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )