Libnet.ro
UNICEF

06:30

Vladimir Putin se va intalni cu Angela Merkel la 6 iunie

B1 B1,
Vladimir Putin se va intalni cu Angela Merkel la 6 iunie

Presedintele rus, Vladimir Putin, se va intalni cu cancelarul german Angela Merkel in Franta, la 6 iunie. intalnirea va avea loc inainte ceremoniilor organizate la 70 de ani de la Debarcarea in Normandia, a. continuă pe B1

intalnire intre Vladimir Putin si Angela Merkel. Cei doi lideri se vor intalni pe 6 iunie

Presedintele rus, Vladimir Putin, se va intalni cu cancelarul german Angela Merkel in Franta, la data de 6 iunie, a anuntat marti consilierul diplomatic al Kremlinului, relateaza AFP.

intalnire intre Vladimir Putin si Angela Merkel. Discutiile dintre cei doi lideri vor avea loc pe 6 iunie

Presedintele rus, Vladimir Putin, se va intalni cu cancelarul german Angela Merkel in Franta, la data de 6 iunie, a anuntat marti consilierul diplomatic al Kremlinului, relateaza AFP.

Presedintele francez se va intalni separat cu Barack Obama si Vladimir Putin, joi, la Paris

Barack Obama si Vladimir Putin se vor intalni amandoi, joi, la Paris, cu presedintele frances Francois Hollande, insa in intalniri separate. Presedintia franceza a anuntat ca in ambele cazuri este vorba.

Marine Le Pen o avertizeaza pe Angela Merkel: Atentie, doamna Merkel!

Atentie, doamna Merkel, avertizeaza presedintele Frontului National francez, Marine Le Pen, intr-un interviu acordat cotidianului Der Spiegel, anticipand ca politica inspirata de Germania va conduce la.

Cancelarul german Angela Merkel vrea ca Marea Britanie sa ramana in UE

Cancelarul german Angela Merkel doreste ca Marea Britanie sa ramana in UE, in conditiile in care Londra ar fi amenintat cu iesirea din Uniunea Europeana, pe fondul disputei referitoare la numirea viitorului.

Avertisment dur al lui Marine Le Pen pentru Angela Merkel: Politica Germaniei va conduce la explozia Uniunii Europene

Presedinta partidului de extrema dreapta Frontul National FN), Marine Le Pen, a avertizat-o, duminica, pe cancelarul Germaniei, Angela Merkel, in cadrul unui interviu pentru Der Spiegel, ca politica dusa de Berlin este daunatoare celorlalte state, iar continuarea acesteia va duce la explozia Uniunii Europene.

Dineu intre unul din cei mai influenti oameni din Franta si Vladimir Putin. Da, ne-am intalnit

Fostul presedinte al Frantei Nicolas Sarkozy a declarat luni pentru AFP ca s-a intalnit in cursul zilei cu presedintele rus, Vladimir Putin, in Rusia, unde a insotit-o pe sotia sa, cantareata Carla .

Moscova: Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy s-a intalnit cu Vladimir Putin

Presedintele rus Vladimir Putin l-a primit, luni, la Moscova, pe fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy, scrie AFP. Acesta se afla inRusia acompaniindu-si sotia, pe cantareata Carla Bruni, care se.

David Cameron si Vladimir Putin se intalnesc vineri in Normandia

Premierul britanic David Cameron va avea vineri o intrevedere cu presedintele rus, Vladimir Putin, pentru discutii referitoare la criza din Ucraina. intalnirea va avea loc cu prilejul ceremoniilor de comemorare a.

il ADMIR pe Vladimir Putin. Declaratia unui IMPORTANT politician din Franta

Marine Le Pen, presedinta Frontului National din Franta FN, extrema-dreapta), care a obtinut cel mai bun scor la alegerile europene ce au avut loc pe 25 mai, a declarat ca-l admira pe Vladimir Putin, ca si pe.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )