Libnet.ro
UNICEF

25 Mai.

Disparitia zborului MH370: Copilotul a incercat sa efectueze un apel telefonic misterios chiar inainte de diparitia avionului de pe radare

Hotnews Hotnews,
 Disparitia zborului MH370: Copilotul a incercat sa efectueze un apel telefonic misterios chiar inainte de diparitia avionului de pe radare

Copilotul avionului MH370 a incercat sa efectueze un apel de pe telefonul sau mobil chiar inainte ca avionul sa dispara de pe ecranele radarelor, a anuntat sambata un ziar malaiezian, citand surse din randul anchetatorilor, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Disparitia zborului MH370: Copilotul ar fi incercat sa efectueze un apel telefonic misterios chiar inainte de diparitia avionului de pe radare

Copilotul avionului MH370 ar fi incercat sa efectueze un apel de pe telefonul sau mobil chiar inainte ca avionul sa dispara de pe ecranele radarelor, relateaza sambata un ziar malaiezian, citand surse din randul anchetatorilor, potrivit AFP.

Unul dintre pilotii avionului Boeing 777 a incercat sa initieze un apel telefonic inainte de disparitie

Unul dintre pilotii avionului Boeing 777, disparut din 8 martie, a incercat sa initieze un apel telefonic cu putin timp inainte de disparitia aeronavei, relateaza presa din Malaysia, citata de AFP, potrivit Mediafax .

Unul dintre pilotii avionului disparut a incercat sa initieze un apel telefonic inainte de disparitie

Unul dintre pilotii avioanului Boeing 777 disparut din 8 martie a incercat sa initieze un apel telefonic cu putin timp inainte de disparitia aeronavei, au anuntat anchetatorii, potrivit Daily Mail. Fariq Abdul.

Noi semnale acustice detectate in Oceanul Indian, in timpul cautarii zborului MH370

O nava australiana care participa la cautarea in Oceanul Indian a epavei zborului MH370 a detectat doua noi semnale care ar putea proveni de la cutii negre de avion, a anuntat miercuri conducatorul operatiunilor, relateaza AFP.

S-au gasit CUTIILE NEGRE ale epavei zborului MH370. UNDE se afla localizate

O nava australiana care participa la cautarea in Oceanul Indian a epavei zborului MH370 a detectat doua noi semnale compatibile cu cele emise de cutii negre de avion, a anuntat miercuri conducatorul .

Ancheta in cazul zborului MH370. Noi semnale acustice au fost detectate in Oceanul Indian

Noi semnale acustice, compatibile cu cele emise de cutii negre de avion, au fost detectate de onava australiana care participa la cautarea in Oceanul Indian a epavei zborului MH370.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 25 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )