Libnet.ro
UNICEF

00:07

DN1: Cinci persoane ranite, in urma unui accident in care au fost implicate sase masini

România Liberă România Liberă,
DN1: Cinci persoane ranite, in urma unui accident in care au fost implicate sase masini

In urma accidentului, cinci persoane au fost ranite usor, fiind transportate la spital pentru investigatii medicale. Accidentul a fost sesizat la numarul de urgenta 112 in jurul orei 18. 05 si a avut loc din cauza nepastrarii distantei regulamentare in mers. continuă pe România Liberă

Cinci persoane ranite intr-un accident pe DN1, in Otopeni, in care au fost implicate sase masini

Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident produs pe DN1, in localitatea Otopeni, pe sensul spre Bucuresti, in care au fost implicate sase autoturisme, a declarat duminica, pentru Mediafax, purtatorul de.

Cinci persoane ranite intr-un accident pe DN1, in Otopeni, in care au fost implicate sase masini

Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident produs pe DN1, in localitatea Otopeni, pe sensul spre Bucuresti, in care au fost implicate sase autoturisme, a declarat duminica, purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov, Roxana Vasile.

Zece persoane ranite, din care una se afla in stare grava, in urma unui accident rutier in Vrancea. Persoanele ranite ar fi trebuit sa ajunga in Grecia, la munca

Un microbuz plin cu pasageri a intrat intr-o autoutilitara cu marfa in apropiere de punctul de control trafic de la Tisita. Zece persoane au ajuns la spital cu diverse traumatisme dintre care una in stare grava.

Otopeni: Cinci persoane au fost ranite intr-un accident in care au fost implicate sase masini

Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident produs pe DN1, in localitatea Otopeni, pe sensul spre Bucuresti, in care au fost implicate sase autoturisme, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov,.

Accident GRAV la Cluj: Cinci femei, ranite

Cinci persoane au fost ranite, joi, intr-un accident de circulatie produs la iesirea din localitatea clujeana Apahida. Microbuzul in care se aflau s-a rasturnat din cauza neadaptarii vitezei intr-o curba,informeaza politia.

Mexic: Peste 20 de persoane au fost ranite in urma unui Incendiula o rafinarie

Zona din jurul rafinariei a fost evacuata pentru ca pompierii sa poata stinge focul care ardea inca la primele ore ale diminetii de joi.

Condamnatii prezinta povestea unui tanar care a ajuns la inchisoare dupa ce a fost prins furand (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezentat, sambata, in emisiunea Condamnatii, de pe B1 TV, cazul unui tanar care a fost inchis pentru furt. Florin Bobarca a fost inchis in urma cu 10 luni la Penitenciarul de.

Accident pe DN1: Patru persoane, intre care o fetita de 11 ani, au fost ranite in urma coliziunii a doua masini

Patru persoane, intre care o fetita in varsta de 11 ani, au fost ranite, sambata dupa-amiaza, dupa ce doua masini s-au ciocnit pe Drumul National 1, in judetul Sibiu, informwaza Mediafax. Potrivit.

Grav accident in localitatea Ovidiu: Un mort si cinci raniti, dupa ce un Logan a lovit un microbuz cu calatori si a luat foc

Un barbat a murit carbonizat si alte cinci persoane au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut, vineri seara, pe podul care traverseaza Canalul Dunare - Marea Neagra, in orasul constantean.

Trafic blocat pe Valea Oltului din cauza unui accident rutier

Traficul rutier este blocat in acest moment pe dn 7, pe Valea Oltului, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit. Trei persoane au fost ranite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )