Libnet.ro
UNICEF

10 Mai.

Otopeni: Cinci persoane au fost ranite intr-un accident in care au fost implicate sase masini

B1 B1,
Otopeni: Cinci persoane au fost ranite intr-un accident in care au fost implicate sase masini

Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident produs pe DN1, in localitatea Otopeni, pe sensul spre Bucuresti, in care au fost implicate sase autoturisme, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov,. continuă pe B1

Cinci persoane ranite intr-un accident pe DN1, in Otopeni, in care au fost implicate sase masini

Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident produs pe DN1, in localitatea Otopeni, pe sensul spre Bucuresti, in care au fost implicate sase autoturisme, a declarat duminica, pentru Mediafax, purtatorul de.

Cinci persoane ranite intr-un accident pe DN1, in Otopeni, in care au fost implicate sase masini

Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident produs pe DN1, in localitatea Otopeni, pe sensul spre Bucuresti, in care au fost implicate sase autoturisme, a declarat duminica, purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov, Roxana Vasile.

Sibiu: Patru persoane, intre care o fetita de 11 ani, ranite intr-un accident pe DN 1

Patru persoane, intre care o fetita in varsta de 11 ani, au fost ranite, sambata dupa-amiaza, dupa ce doua masini s-au ciocnit pe Drumul National 1, in judetul Sibiu, informeaza Mediafax.

Un roman a murit si alti patru au fost raniti intr-un accident rutier in Ungaria

Un roman a murit si alti patru au fost raniti in urma unui accident care a avut loc sambata, pe autostrada M3 din Ungaria, informeaza Ministerul Afacerilor Interne.

Cluj: Cinci persoane au fost ranite dupa ce un microbuz cu pasageri s-a rasturnat

Cinci femei au fost ranite, joi, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, la iesirea din localitatea clujeana Apahida, din cauza neadaptarii vitezei intr-o curba, relateaza Mediafax. Potrivit.

Un cetatean roman a decedat si patru au fost raniti intr-un accident rutier in Ungaria

Cinci cetateni romani au fost implicati sambata intr-un accident rutier in Ungaria, dintre care o persoana a murit, iar alte patru au fost ranite, informeaza Agerpres.

Un roman a murit, iar alti patru au fost raniti intr-un accident produs in Ungaria

Un cetatean roman a murit si alti patru au fost raniti, sambata, intr-un accident de masina pe autostrada M3 din Ungaria, relateaza Nepszava, citata de Adevarul. Potrivit primelor informatii, soferul.

Incendiu izbucnit la o rafinarie din Mexic: Peste 20 de persoane au fost ranite

23 de persoane au fost ranite, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce un incendiu a izbucnit la un rezervor de petrol al unei rafinarii dinMexic, scrie AFP. Zona din jurul rafinariei a fost evacuata pent.

DN1: Cinci persoane ranite, in urma unui accident in care au fost implicate sase masini

In urma accidentului, cinci persoane au fost ranite usor, fiind transportate la spital pentru investigatii medicale. Accidentul a fost sesizat la numarul de urgenta 112 in jurul orei 18. 05 si a avut loc din cauza nepastrarii distantei regulamentare in mers.

Accident pe DN1: Patru persoane, intre care o fetita de 11 ani, au fost ranite in urma coliziunii a doua masini

Patru persoane, intre care o fetita in varsta de 11 ani, au fost ranite, sambata dupa-amiaza, dupa ce doua masini s-au ciocnit pe Drumul National 1, in judetul Sibiu, informwaza Mediafax. Potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 10 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )