Libnet.ro
UNICEF

00:07

DNA cere aviz pentru arestarea deputatului UDMR Marko Attila, cercetat pentru abuz in serviciu

B1 B1,
DNA cere aviz pentru arestarea deputatului UDMR Marko Attila, cercetat pentru abuz in serviciu

Procurorii Directiai Nationale Anticoruptie DNA) au cerut, vineri seara, arestarea depuatului UDMR Marko Atilla, fiind acuzat de abuz in serviciu, potrivit unui comunicat al institutiei. in conformitate cu. continuă pe B1

DNA cere aviz pentru arestarea lui Marko Attila. Deputatul UDMR este acuzat de abuz in serviciu in acelasi dosar cu sefa DIICOT

Procurorii DNA cer avizul Camerei Deputatilor pentru arestarea deputatului UDMR Marko Attlia, acuzat de abuz in serviciu, in acelasi dosar cu sefa DIICOT Alina Bica, dupa ce a facut parte dintr-o comisie a ANRP care a acordat ilegal o despagubire in 2011.

Procurorii DNA cer aviz pentru arestarea deputatului Marko Attila

Procurorii DNA cer avizul Camerei Deputatilor pentru arestarea deputatului UDMR Marko Attila, implicat in dosarul in care a fost arestata si sefa DIICOT, Alina Bica, dupa ce a facut parte dintr-o comisie a ANRP care a acordat ilegal o despagubire in 2011.

Raport pozitiv pentru arestarea deputatului Ioan Adam in Comisia Juridica: PSD va da aviz favorabil

Comisia juridica a dat marti raport pozitiv pentru arestarea deputatului PSD Ioan Adam, lucru pe care procurorii l-au cerut in urma cu mai bine de o luna. DNA il acuza pe parlamentar de abuz in serviciu,.

DNA cere Parlamentului ridicarea imunitatii pentru retinerea si arestarea deputatului Marko Attila

Procurorii DNA cer aviz de la Camera Deputatilor pentru arestarea deputatului UDMR Marko Attlia, acuzat de abuz in serviciu, in acelasi dosar cu sefa DIICOT Alina Bica, dupa ce a facut parte dintr-o comisie a ANRP.

Camera Deputatilor a votat pentru arestarea deputatului PNL Mircea Rosca

Camera Deputatilor a aprobat, marti, cu 220 de voturi pentru si 65 impotriva, cererea privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului PNL Mircea Rosca, transmite Mediafax.

Raport POZITIV pentru arestarea deputatului Ioan Adam

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a decis, marti, sa propuna plenului aprobarea solicitarii Justitiei de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Ioan Adam.

DNA cere incuviintarea arestarii deputatului Marko Attila, in dosarul in care este cercetata sefa DIICOT

Procurorii anticoruptie cer, vineri, arestarea deputatului Marko Attila, acuzat de abuz in serviciu, in dosarul despagubirilor de la ANRP, conform unui comunicat al DNA, remis redactiei.

DNA cere arestarea judecatorului Neculae Toader, acuzat de luare de mita in dosarul retrocedarilor ilegale

DNA cere arestarea preventiva a fostului presedinte al Judecatoriei Patarlagele, judetul Buzau, judecatorul Neculae Toader, acuzat de luare de mita si abuz in serviciu in dosarul retrocedarii a peste 5.

CSM a dat incuviintare procurorilor DNA pentru arestarea judecatorului Toader

CSM a dat incuviintare procurorilor DNA pentru arestarea preventiva a ajudecatorului Neculae Toader, acesta fiind acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, in dosarul privind retrocedarea a peste 5. 000 de hectare de padure in localitatea buzoiana Gura Teghii.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz negativ pentru arestarea lui Mircea Rosca. PSD si PNL se acuza reciproc

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins, marti, cererile Justitiei privind perchezitia, retinerea si arestarea formulate in cazul deputatului PNL Mircea Rosca, relateaza B1 TV. in urma votului,.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4503 seconds )