Libnet.ro
UNICEF

08:45

DNA cere devansarea termenului de judecare a dosarului lui Liviu Dragnea

Hotnews Hotnews,
 DNA cere devansarea termenului de judecare a dosarului lui Liviu Dragnea

Procurorii au cerut ICCJ preschimbarea primului termen de judecare a dosarului in care sunt acuzati Liviu Dragnea si alte 74 de persoane, pe motiv ca termenul stabilit la 18 februarie 2014 este prea lung si nu se asigura principiul judecarii cu celeritate a cauzei, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

DNA cere preschimbarea termenului de judecare a dosarului lui Liviu Dragnea

Procurorii DNAau cerut ICCJ preschimbarea primului termen de judecare a dosarului in care sunt acuzati Liviu Dragnea si alte 74 de persoane, relateaza Mediafax. Acestia sustin ca termenul stabilit la 18.

DNA cere ca procesul lui Liviu Dragnea sa inceapa mai repede.

Procurorii DNA au cerut judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie ca procesul lui Liviu Dragnea sa inceapa mai repede, informeaza Mediafax. Procurorii anticoruptie au transmis in 9 octombrie o cerere prin care solicita judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) preschimbarea datei la care sa inceapa judecarea dosarului Frauda la referendum. Acestia au aratat in cerere ca primul termen de judecata, stabilit de instanta la 18 februarie 2014, este prea lung si ar trebui .

DNA cere urgentarea procesului privind fraudarea referendumului

Directia Nationala Anticoruptie a depus la inalta Curte de Casatie si Justitie o cerere de preschimbare a termenului de judecata in dosarul in care vicepremierul Liviu Dragnea este acuzat, alaturi de alte 74 de persoane, de fraudarea referendumului organizat anul trecut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )