Libnet.ro
UNICEF

23:00

DNA cere incuviintarea urmaririi penale pentru fostul ministru Sebastian Vladescu, pentru luare de mita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA cere incuviintarea urmaririi penale pentru fostul ministru Sebastian Vladescu, pentru luare de mita

DNA cere sesizarea presedintelui pentru incuviintarea urmaririi penale impotriva fostului ministru al Finantelor Sebastian Vladescu, acuzat de doua infractiuni de luare de mita, intr-un dosar in care a inceput urmarirea penala si in cazul fostului parlamentar Cristian Boureanu, a lui Ionut Costea, fost secretar de stat in Ministerul Finantelor, dar si presedinte al EximBank, si a lui Constantin Dascalu, secretar de stat in Ministerul Transporturilor. continuă pe Ziarul Bursa

Directia Nationala Anticoruptie cere ncuviintarea urmaririi penale fata de Sebastian Vladescu

Directia Nationala Anticoruptie cere incuviintarea urmaririi penale fata de Sebastian Vladescu, fost ministru al finantelor, pentru luare de mita, potrivit Digi24. Presedintele Klaus Iohannis este cel care trebuie sa dea aviz in cazul fostilor ministri.

DNA cere presedintelui ncuviintarea urmaririi penale fata de Sebastian Vladescu pentru luare de mita. Prejudiciul din dosar se ridica la 20 de milioane de euro

Directia Nationala Anticoruptie cere incuviintarea urmaririi penale fata de Sebastian Vladescu, fost ministru al finantelor, pentru luare de mita, potrivit Digi24. Presedintele Klaus Iohannis este cel care trebuie sa dea aviz in cazul fostilor ministri.

DNA cere urmarirea penala a lui Sebastian Vladescu. Fostul ministru al finantelor este acuzat de luare de mita

Directia Nationala Anticoruptie cere incuviintarea urmaririi penale fata de Sebastian Vladescu, fost ministru al finantelor, informeaza DNA. Potrivit unui comunicat de presa, procurorul-sef al DNA,.

DNA cere o CAUTIUNE-RECORD in dosarul in care sunt implicati fostul ministru de Finante Sebastian Vladescu si Cristian Boureanu

DNA a cerut incuviintarea urmaririi penale de la presedintele Klaus Iohannis pe numele fostului ministru de Finante intr-o cauza in care sunt implicati, printre altii, Cristian Boureanu si cumnatul lui Mircea.

DNA cere presedintelui aviz pentru urmarirea penala a fostului ministru de Finante Sebastian Vladescu

Sebastian Vladescu este la un pas de a fi urmarit penal pentru trafic de influenta si luare de mita. DNA a cerut incuviintarea urmaririi penale de la presedintele Klaus Iohannis pe numele fostului ministru de.

DNA solicita presedintelui Romanieiinceperea urmaririi penale fata de fostul ministru de Finante Sebastian Vladescu

DNA solicita presedintelui Romaniei avizul pentru inceperea urmaririi penale fata de Sebastian Vladescu, la data faptelor ministru al Finantelor Publice, fata de care exista suspiciunea ca ar fi savarsit doua infractiuni de luare de mita. in acelasi dosar mai sunt acuzati fostul deputat Boureanu Cristian Alexandru, de trafic de influenta, si fostul secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Dascalu Constantin, de luare de mita.

Procurorii DNA fac perchezitii la casa unui fost ministru de Finante

Procurorii DNA fac perchezitii la Sebastian Vladescu. Fostul ministru este vizat intr-un dosar de coruptie. in dosar mai este vizat si omul de afaceri Sorin Boureanu, fratele lui Cristian Boureanu. Sebastian.

Fostul presedinte Ion Iliescu a ajuns la Parchetul General, unde i se aduce la cunostinta inceperea urmaririi penale in dosarul Revolutiei

Fostul presedinte Ion Iliescu a ajuns, in aceasta dimineata, la Parchetul instantei supreme, unde a fost citat pentru a i se aduce la cunostinta ca pe numele sau a fost inceputa urmarirea penala in dosarul Revolutiei, pentru infractiuni contra umanitatii.

Inspectia Judiciara a pus tunurile pe sefa DNA: cere pentru a treia oara sanctionarea Laurei Codruta Kovesi

Pentru a treia oara de la inceputul acestui an Inspectia Judiciara a exercitat o actiune disciplinara fata de procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, de aceasta data fiind invocat refuzul acesteia de a se prezenta in fata Comisiei Parlamentare de ancheta cu privire la fraudarea alegerilor din anul 2009.

Cum vrea Comisia Iordache sa schimbe Codurile Penale pentru a-l scapa pe Liviu Dragnea de condamnare. Proiectele au fost facute publice (VIDEO)

Dosarul Referendumul ar putea fi rejudecat! Florin Iordache se zbate sa-l scape pe Dragnea de condamnare si incearca sa schimbe din nou Codurile Penale. Miercuri a depus trei proiecte de modificare a legilor penale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )