Libnet.ro
UNICEF

17:30

DNA cere pedeapsa maxima pentru Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie

B1 B1,
DNA cere pedeapsa maxima pentru Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie

DNA a cerut, miercuri, pedeapsa maxima pentru Arhiepiscopul Tomisului, inalt Prea Sfintitul Teodosie, acuzat intr-un dosar de fraudare cu fonduri europene. De partea cealalta, avocata Maria Vasii a cerut. continuă pe B1

Procesul Arhiepiscopului Teodosie: DNA a cerut o condamnare la maximul prevazut de lege, instanta a amanat pronuntarea pentru 29 mai

Curtea de Apel Constanta a amanat pentru 29 mai pronuntarea in dosarul in care arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, este judecat pentru ca ar fi obtinut ilegal fonduri europene, DNA cerand instantei, la ultimul termen de miercuri, condamnarea acestuia la perioada maxima prevazuta de lege, in timp ce avocatul lui Teodosie a solicitat achitarea clientului sau, transmite Agerpres.

Exclusiv. DNA cere redeschiderea dosarului lui George Maior

In urma cu cateva zilei, Antena 3 a prezentat informatii-bomba despre dosarul penal care il viza pe fostul sef al SRI George Maior, dosar care ar fi disparut din DNA. Denuntatorul era Tiberiu Urdareanu.

Coreea de Nord cere ajutorul ONU pentru a recupera un vas cargo capturat de SUA, tara-gangster

Coreea de Nord a cerut ONU sa ia masuri urgente pentru a ajuta Phenianul sa recupereze un vas cargo confiscat recent de catre SUA, pe care le-a calificat drept tara-gangster, relateaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )