Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA: Fratele presedintelui, Mircea Basescu, a fost retinut

România Liberă România Liberă,
DNA: Fratele presedintelui, Mircea Basescu, a fost retinut

Mircea Basescu a fost retinut, joi seara, de procurorii anticoruptie, dupa ce a fost audiat in dosarul in care fiul lui Bercea Mondial il acuza de trafic de influenta, conform unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. Fratele presedintelui este acuzat ca ar fi primit bani de la familia interlopului Bercea Mondial pentru a-l scapa de inchisoare. Scandalul a luat amploare dupa difuzarea unor inregistrari cu camera ascunsa, dar fratele sefului statului respinge acuzatiile. Totusi, surse judiciare aratau aseara ca Bercea Mondial a refuzat sa vorbeasca si la DNA. continuă pe România Liberă

Mircea Basescu a fost retinut pentru 24 de ore de DNA. Acuzatia - trafic de influenta/ Avocat: Mircea Basescu nu a facut nicio declaratie la DNA, s-a prevalat de dreptul la tacere

Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de trafic de influenta, anunta Directia Nationala Anticoruptie. Concret, procurorii DNA il acuza ca a primit 250. 000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, in schimbul promisiunii ca va interveni pe langa magistrati pentru o sentinta favorabila in cazul lui Bercea. Mircea Basescu a fost dus joi seara in arestul Politiei Capitalei. Acesta nu a facut nicio declaratie in fata anchetatorilor prevalandu-se de dreptul la tacere, a declarat avocatul sau.

Mircea Basescu, retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA. Fratele presedintelui va fi dus in arest

Update - Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a fost retinut, joi seara, de procurorii anticoruptie, dupa ce a fost audiat in dosarul in care fiul lui Bercea Mondial il acuza de trafic de infl.

DNA: Mircea Basescu a fost retinut

Mircea Basescu, fratele presedintelui TraianBasescu, a fost retinut, joi seara, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, relateazaB1 TV. Stire in curs de.

inregistrarea discutiei dintre fiul lui Bercea Mondialul si fratele presedintelui Traian Basescu va fi difuzata la Sinteza Zilei

In aceasta seara, cel mai mare cutremur mediatic din ultimii 10 ani. inregistrarea discutiei dintre fiul lui Bercea Mondialul si fratele presedintelui Traian Basescu, Mircea Basescu, va fi difuzata in.

Mircea Basescu: Am fost convocat la DNA in calitate de suspect. Imi reprosez si eu anturajul

Mircea Basescu a precizat joi ca a fost chemat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in calitate de suspect si a afirmat ca i se par foarte normale declaratiile facute de fratele sau, presedintele Traian Basescu.

UPDATE Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a fost retinut. Si intermediarul mitei a ajuns in arest

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a fost retinut de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta, el urmand sa fie prezentat, vineri, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile la Tribunalul Bucuresti. De asemenea, joi seara, a fost retinut si Marian Capatina, presupusul intermediar al mitei, care ar fi primit la randul sau 350. 000 de euro.

UPDATE Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a fost retinut

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a fost retinut de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta, el urmand sa fie prezentat, vineri, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile la Tribunalul Bucuresti.

Fratele presedintelui Romaniei a fost retinut pentru trafic de influenta. Ce se intampla la resedinta din Constanta a lui Mircea Basescu

La resedinta familiei lui Mircea Basescu, portile au ramas inchise dupa vestea retinerii fratelui presedintelui. Mircea Basescu locuieste intr-o vila situata pe o strada din cartierul Km 5 de la periferia Constantei.

DNA: Mircea Basescu a fost retinut pentru 24 de ore. Acesta e acuzat de trafic de influenta

Mircea Basescu a fost retinut, joi seara, in dosarul in care fiul lui Bercea Mondial il acuza de trafic de influenta, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Procurorii din.

DNA: Mircea Basescu a fost retinut pentru 24 de ore si dus in arestul Politiei Capitalei, fiind acuzat de trafic de influenta

Mircea Basescu a fost retinut, joi seara, in dosarul in care fiul lui Bercea Mondial il acuza de trafic de influenta, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Procurorii din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )