Libnet.ro
UNICEF

14:00

DNA va incepe urmarirea functionarilor Elenei Udrea in cazul Galei Bute

Antena3 Antena3,
DNA va incepe urmarirea functionarilor Elenei Udrea in cazul Galei Bute

In urma investigatiilor facute de Gazeta Sporturilor si de Jurnalul National, procurorul sef adjunct al Sectiei a II-a din DNA, Mariana Alexandru, a decis inceperea urmaririi penale a tuturor functionarilor. continuă pe Antena3

VIDEO Florin Popescu, omul de incredere al Elenei Udrea la un pas de excludere din PDL

Conducerea PDL discuta, luni, propunerea de excludere din partid a deputatului Florin Popescu. Fostul sef al filialei PDL Dambovita si omul de incredere al Elenei Udrea este acuzat de organizatia din care face parte ca a incalcat statutul participand la inaugurarea sediului Miscarii Populare. Florin Popescu este prezent la sedinta PDL insa a refuzat sa faca declaratii.

VIDEO UPDATE Florin Popescu, omul de incredere al Elenei Udrea, a fost exclus din PDL

Conducerea PDL discuta, luni, propunerea de excludere din partid a deputatului Florin Popescu. Fostul sef al filialei PDL Dambovita si omul de incredere al Elenei Udrea este acuzat de organizatia din care face parte ca a incalcat statutul participand la inaugurarea sediului Miscarii Populare. Florin Popescu este prezent la sedinta PDL insa a refuzat sa faca declaratii. UPDATE: Florin Popescu a fost exclus din partid, decizia fiind luata cu 32 de voturi pentru, 1 impotriva si 2 abtineri, au declarat pentru HotNews. ro surse democrat-liberale.

Udrea: Cazul Florin Popescu arata ca democratia interna de partid are de suferit

Deputatul Elena Udrea a declarat, luni, pentru Mediafax, ca excluderea lui Forin Popescu din PDL arata ca democratia interna de partid are de suferit in acest moment si ca se merge pe strategia pumnului in gura la adresa celor are vad altfel drumul PDL.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )