Libnet.ro
UNICEF

21:30

DNA il poate cerceta pe Dan Diaconescu pentru inselaciune in cazul licitatiei Oltchim.

România Liberă România Liberă,
DNA il poate cerceta pe Dan Diaconescu pentru inselaciune in cazul licitatiei Oltchim.

Directia Nationala Anticoruptie DNA) are competenta de a investiga faptele reclamate de Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) impotriva lui Dan Diaconescu, patronul OTV, potrivit unei comunicari, la solicitarea Mediafax, a Ministerului Public. Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) a sesizat Parchetul in privinta savarsirii de catre Dan Diaconescu, patronul OTV, a infractiunii de inselaciune in forma continuata prin inducerea in . continuă pe România Liberă

OPSPI il ACUZA pe Dan Diaconescu de iNSELACIUNE.

Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) va sesiza, miercuri, Parchetul in privinta savarsirii de catre Dan Diaconescu a infractiunii de inselaciune in forma continuata prin inducerea in eroare si pentru dobandirea fara drept a calitatii de adjudecatar al combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea OLT). Seful OPSPI, Remus Vulpescu, sesizeaza, astazi, 3 octombrie, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, cu privire la savarsirea de .

Dan Diaconescu, cercetat de DNA

In urma depunerii unei plangeri penale de catre OSPI la Parchet impotriva lui Dan Diaconescu pentru esecul privatizarii Oltchim, patronul OTV va fi cercetat de DNA.

Victor Ponta despre plangerea penala depusa impotriva lui Dan Diaconescu: Daca nu va exista niciun fel de reactie din partea justitiei, asemenea lucruri se vor repeta

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca zilele urmatoare, Ministerul Economiei si Ministerul Finantelor vor prezenta o strategie pentru repornirea combinatului Oltchim. Strategia presupune un acord cu principalii creditori ai Oltchim, o administrare speciala . ) si momentul, de la anul, cand vom incerca din nou atragerea unui nou investitor serios, a spus Ponta. Acesta a mai spus ca isi doreste ca justitia romana sa-si faca datoria in urma depunerii plangerii penale impotriva lui Dan Diaconescu pentru infractiuni de fals in documente publice.

Parchetul General: Plangerea OPSPI impotriva lui Dan Diaconescu in cazul privatizarii Oltchim este de competenta DNA

Parchetul General nu poate judeca plangerea penala depusa de OPSPI impotriva lui Dan Diaconescu, intrucat aceasta este de competenta Directiei Nationale Anticoruptie, precizeaza Ministerul Public, potrivit.

Remus Vulpescu si-a dat DEMISIA din fruntea OPSPI. ...

11:26 - Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in lndustrie OPSPI), Remus Vulpescu, a explicat de ce si-a dat demisia, exprimandu-si public regretul pentru insuccesul licitatiei de privatizare a Oltchim. 11:20 - Remus Vulpescu si-a dat demisia din fruntea OPSPI. Seful OPSPI, Remus Vulpescu, a DEMISIONAT _ _ _ _ OPSPI va sesiza Parchetul de pe langa ICCJ in cazul lui Dan Diaconescu. Diaconescu este acuzat de inselaciune in cazul privatizarii Oltchim, transmite Realitatea .

Remus Vulpescu si-a dat DEMISIA din fruntea OPSPI. ...

12:32 - Seful Directiei de Privatizare si Atragere de Investitii din cadrul OPSPI, Alexandru Alexe, il inlocuieste pe Remus Vulpescu la sefia Oficiului. _ _ _ _ 11:56 - Daniel Fenechiu, unul dintre avocatii lui Dan Diaconescu, a declarat la Realitatea TV ca a aflat din presa despre plangerea OPSPI pe numele lui Diaconescu, dar ca aceasta plangere nu il transforma pe realizatorul TV intr-un infractor. Toata aceasta plangere penala se bazeaza pe ipoteza ca Dan Diaconescu a vrut sa induca in .

Remus Vulpescu si-a dat DEMISIA din fruntea OPSPI. ...

11:56 - Daniel Fenechiu, unul dintre avocatii lui Dan Diaconescu, a declarat la Realitatea TV ca a aflat din presa despre plangerea OPSPI pe numele lui Diaconescu. Eu am aflat din presa despre aceasta plangere, a explicat Fenechiu. _ _ _ _ 11:26 - Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in lndustrie OPSPI), Remus Vulpescu, a explicat de ce si-a dat demisia, exprimandu-si public regretul pentru insuccesul licitatiei de privatizare a Oltchim. Premierul Victor Ponta a .

Seful OPSPI, Remus Vulpescu, si-a anuntat demisia in urma esecului de la Oltchim. Dan Diaconescu, acuzat de inselaciune

Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in lndustrie OPSPi), Remus Vulpescu, a demisionat miercuri, exprimandu-si public regretul pentru insuccesul licitatiei de privatizare a Oltchim, scrie.

Parchetul General: Plangerea OPSPI impotriva lui Dan Diaconescu, de competenta DNA

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ) a informat vineri ca plangerea depusa de OPSPI impotriva lui Dan Diaconescu este de competenta Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

PRIVATIZAREA OLTCHIM. Dan Diaconescu a ajuns la Parchetul General pentru a depune plangeri ...

14:00 - Dan Diaconescu a ajuns la Parchetul General pentru a depune plangeri impotriva premierului Victor Ponta si impotriva fostului presedinte al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizari, Remus Vulpescu, in cazul Oltchim. Diaconescu a declarat in fata sediului Parchetului ca privatizarile pe care guvernul Romaniei sunt toate oneroase sau pigmentate cu spagi, prin urmare toate sunt sortite esecului. Presedintele PP-DD a subliniat, de asemenea, ca plangerile sunt urmarile .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )