Libnet.ro
UNICEF

09:15

PRIVATIZAREA OLTCHIM. Dan Diaconescu a ajuns la Parchetul General pentru a depune plangeri ...

România Liberă România Liberă,
PRIVATIZAREA OLTCHIM. Dan Diaconescu a ajuns la Parchetul General pentru a depune plangeri ...

14:00 - Dan Diaconescu a ajuns la Parchetul General pentru a depune plangeri impotriva premierului Victor Ponta si impotriva fostului presedinte al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizari, Remus Vulpescu, in cazul Oltchim. Diaconescu a declarat in fata sediului Parchetului ca privatizarile pe care guvernul Romaniei sunt toate oneroase sau pigmentate cu spagi, prin urmare toate sunt sortite esecului. Presedintele PP-DD a subliniat, de asemenea, ca plangerile sunt urmarile . continuă pe România Liberă

PRIVATIZAREA OLTCHIM. Dan Diaconescu va depune PLANGERE PENALA impotriva lui Ponta.

Telenovela privatizarii Oltchim continua. Intors de la Londra, Dan Diaconescu a anuntat ca va depune vineri plangere la Parchet impotriva autoritatilor. Omul de afaceri a declarat ca a avut tot timpul banii pentru actiunile Oltchim, dar ca Guvernul i-a pus bete in roate. Diaconescu le-a aratat jurnalistilor mai multe hartii pe care le-a prezentat ca fiind extrase de conturi, potrivit Realitatea. net. La trei zile dupa ce premierul Victor Ponta a anulat licitatia pentru Oltchim, invocand faptul .

PRIVATIZAREA OLTCHIM. Dan Diaconescu a depus plangeri impotriva lui Ponta si a lui Vulpescu.

14:36 -Premierul Victor Ponta a declarat ca doreste sa isi consume cea mai mare parte din timp cu problemele importante ale tarii si nu cu plangerea penala depusa de Dan Diaconescu, aratand ca ar fi extraordinar daca problemele legate de atragerea fondurilor europene s-ar rezolva doar cu circ, potrivit Mediafax. Daca s-ar rezolva problemele Romaniei cu fonduri europene, cu fonduri structurale, cu banii pentru agricultura doar cu circ, ar fi extraordinar. Din pacate nu se rezolva si .

Dan Diaconescu, la Parchetul General, pentru a depune plangeri impotriva lui Ponta si Vulpescu

Dan Diaconescu a venit vineri, in jurul orei 13. 45, la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie pentru a depune plangeri penale impotriva premierului Victor Ponta si a fostului sef al OPSPI Remus Vulpescu.

Seful OPSPI, Remus Vulpescu, si-a anuntat demisia in urma esecului de la Oltchim. Dan Diaconescu, acuzat de inselaciune

Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in lndustrie OPSPi), Remus Vulpescu, a demisionat miercuri, exprimandu-si public regretul pentru insuccesul licitatiei de privatizare a Oltchim, scrie.

Dan Diaconescu e PLECAT din TARA.

Realizatorul TV Dan Diaconescu nu va mai depune, joi, plangere la Parchetul General pentru ca e plecat din tara, transmite Realitatea TV. Dan Diaconescu ar fi trebuit sa depuna plangere impotriva fostului sef al OPSPI, Remus Vulpescu, si a premierului Victor Ponta referitor la esecul privatizarii Oltchim. Dan Diaconescu trebuia sa depuna si o plangere impotriva Ministerului Economiei. Se pare ca Diaconescu se va intoarce in tara in cursul zilei de joi. Citeste si: Remus Vulpescu si-a dat .

Dan Diaconescu depune plangere impotriva Guvernului: Ponta este Pinochio de Romania. O sa cerem daune uriase

Dan Diaconescu a anuntat vineri ca va merge in cursul zilei la Parchetul General pentru a depune plangere penala impotriva Guvernului, il care il acuza pe premierul Victor Ponta de santaj, iar pe fostul sef al.

Dan Diaconescu a depus plangere impotriva Guvernului: Ponta este Pinochio de Romania. O sa cerem daune uriase

Dan Diaconescu a anuntat vineri ca va merge in cursul zilei la Parchetul General pentru a depune plangere penala impotriva Guvernului, il care il acuza pe premierul Victor Ponta de santaj si criminaliatate.

Angajatii OTV ameninta cu GREVA. Dan Diaconescu NU le-a platit salariile.

Dupa ce a pierdut actiunile de la Oltchim, Dan Diaconescu are acum probleme si cu televiziunea pe care o conduce. Suparati ca nu si-au luat salariile, angajatii OTV ameninta ca intrerup emisia. De cealalta parte, directorul executiv al televiziunii, Diana Voiculescu, spune ca plata salariilor angajatilor nu a fost posibila din cauza povestii cu Oltchim, eu fiind foarte mult plecata, potrivit Rtv. net. Angajatii televiziunii lui Dan Diaconescu se pregatesc de greva dupa ce nu si-au primit .

Oltchim are, deocamdata, doar director general

Remus Vulpescu si-a dat demisia din pozitia de sef al OPSPI, potrivit surselor de presa. Domnia sa a inaintat in aceasta dimineata o plangere penala impotriva lui Dan Diaconescu, pentru ca a dat documente false in cadrul privatizarii Oltchim. --- *UPDATE 11:00: Actiunile Oltchim scad cu 13,29% in urma esecului privatizarii, titlurile Oltchim coborau la ora 10:48 cu peste 13 procente. ----- *UPDATE 10:55: Noul director al Oltchim:in termen de doua saptamani trebuie sa repornim instalatiile si sa platim salariile Mihai Balan, noul director general al Oltchim, a declarat in aceasta dimineata ca in doua saptamani se vor plati salariile si va fi repornita activitatea, potrivit surselor de presa. ------ *UPDATE 09:05: Dan Diaconescu ar fi fost sprijinit de TISE Dan Diaconescu a precizat aseara la un post de televiziune ca ar fi fost sprijinit, in timpul procesului de licitatie pentru Oltchim de compania rusa TISE, alaturi de care va participa si in ianuarie la a doua incercare de privatizarea a combinatului valcean, relateaza sursele de presa. --- *UPDATE 08:54: OPSPI a notificat oficial ca a inchis privatizarea Oltchim Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), Remus Vulpescu a transmis o informare Bursei de Valori Bucuresti BVB), in care precizeaza ca negocierile derulate de Ministerul Economiei, prin OPSI, pentru 54,80% din capitalul social al Oltchim, cu adjudecatarul Dan Diaconescu s-au desfasurat in perioada 24 septembrie - 1 octombrie, se arata intr-o informare transmisa in aceasta dimineata BVB. --- *UPDATE 08:41: Guvernul va cere acordul FMI sa vanda Oltchim prin negociere cu un investitor, nu la licitatie deschisa Guvernul va solicita Fondului Monetar International FMI) si Comisiei Europene CE) permisiunea ca viitoarea privatizare a combinatului Oltchim sa fie derulata prin negociere cu un investitor strategic si nu prin licitatie deschisa la care sa vina oricine, a anuntat, aseara, premierul Victor Ponta, informeaza sursele de presa. --- *UPDATE 08:34: Tranzactionarea actiunilor Oltchim va fi reluata la ora 9:30 Tranzactionarea actiunilor Oltchim va fi reluata in aceasta dimineata, incepand cu ora 9. 30, conform unui anunt al Bursei de Valori Bucuresti BVB). ---------- Consiliul de Administratie al Oltchim a decis, ieri, doar numirea in functia de director general al Oltchim pe actualul sef al CET Govora, Mihai Balan, ne-au spus surse din Ministerul Economiei.

OPSPI i-a facut lui Dan Diaconescu plangere la Parchet pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave, in forma continuata. Vulpescu demisioneaza

Remus Vulpescu a sesizat miercuri Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, cu privire la savarsirea de catre Diaconescu Cristian Dan a infractiunii de inselaciune, cu consecinte deosebit de grave, in forma continuata, prin inducerea in eroare a Statului Roman si opiniei publice in ce priveste existenta la dispozitia lui Diaconescu a sumei de circa 200. 000 Lei necesara pentru cumpararea pachetului majoritar de actiuni detinut la S. Oltchim S. , transmite MECMA intr-un comunicat de presa. Activitatea infractionala reclamata a fost savarsita prin multiple actiuni deliberate, avand drept scop dobandirea fara drept a calitatii de adjudecatar al licitatiei organizate pentru privatizarea S. Oltchim S. si a drepturilor decurgand din aceasta calitate, de catre numitul Diaconescu Cristian Dan, se arata in comunicat.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4146 seconds )